Louwman Group groeit tot ruim 20.000 leasecontracten

Dankzij autonome groei heeft Louwman Group onlangs de mijlpaal van 20.000 leasecontracten bereikt. In het zakelijke segment maken MKB’ers in toenemende mate gebruik van het multi-merkaanbod. Voor particulieren blijkt de unieke Private Flexlease-propositie zeer aantrekkelijk.

Het Flexlease-concept wint onder particuliere klanten aan populariteit. Inmiddels zijn ruim 9.000 private-leasecontracten afgesloten.

Klanten stellen het one-stop-shop model op prijs, waarin zij alle onderhoud, reparatie en andere mobiliteitsdiensten bij de eigen dealer kunnen afnemen. Hierbij is de goede relatie met dealers een belangrijke succesfactor. Alcredis, de importeurs Louwman & Parqui, B.V. Nimag en de partner-dealers benaderen de markt gezamenlijk.

Alcredis Finance, de leasemaatschappij van Louwman Group, biedt behalve de ‘eigen’ merken ook andere automerken voor lease aan. Vooral MKB’ers maken in toenemende mate gebruik van dit multi merkaanbod.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Louwman Group groeit tot ruim 20.000 leasecontracten - Automobielmanagement.nl

Louwman Group groeit tot ruim 20.000 leasecontracten

Dankzij autonome groei heeft Louwman Group onlangs de mijlpaal van 20.000 leasecontracten bereikt. In het zakelijke segment maken MKB’ers in toenemende mate gebruik van het multi-merkaanbod. Voor particulieren blijkt de unieke Private Flexlease-propositie zeer aantrekkelijk.

Het Flexlease-concept wint onder particuliere klanten aan populariteit. Inmiddels zijn ruim 9.000 private-leasecontracten afgesloten.

Klanten stellen het one-stop-shop model op prijs, waarin zij alle onderhoud, reparatie en andere mobiliteitsdiensten bij de eigen dealer kunnen afnemen. Hierbij is de goede relatie met dealers een belangrijke succesfactor. Alcredis, de importeurs Louwman & Parqui, B.V. Nimag en de partner-dealers benaderen de markt gezamenlijk.

Alcredis Finance, de leasemaatschappij van Louwman Group, biedt behalve de ‘eigen’ merken ook andere automerken voor lease aan. Vooral MKB’ers maken in toenemende mate gebruik van dit multi merkaanbod.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding