Dat meldt de website ‘Trends in Autoleasing’. De zakelijke rijder kan binnen de bundel individueel gebruikmaken van én switchen tussen de drie elektrische vervoersmiddelen, maar ook in deelvorm samen met collega’s. De goedkoopste bundel kost 699 euro per maand, de berijder krijgt dan de beschikking over een elektrische smart, een elektrische Zero DS ZF 7.2 motorfiets en een e-bike (vouwfiets). In de duurste bundel (979 euro per maand) is er een Nissan Leaf en een sterkere elektrische motor beschikbaar. Werknemers worden door de fiscale aspecten heen geloodst als ze (een van de) voertuigen ook privé willen gebruiken.

Verduurzamen mobiliteit

Volgens Niels van den Hoogen, commercieel directeur van Athlon Nederland, zien steeds meer organisaties in dat elektrische fietsen, e-motoren en 100% elektrische auto’s een oplossing bieden voor het verduurzamen van mobiliteit. "En flexibiliteit wordt daarbij de norm. Als mobiliteitsprovider willen we dit stimuleren, passend bij de veranderende wensen van de mobilist van morgen. Die woont in stedelijk gebied, werkt op flexibele tijden en hecht groot belang aan duurzaamheid. Delen wordt het nieuwe bezit, ook in vervoer. Daar springen we met Athlon Zero Emission Lease op in, waarbij we zowel met flexibiliteit, duurzaamheid én de kosten rekening houden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding