Nieuwe leden zijn Paul Harms  in de rol van voorzitter en Mark Feddes. De huidige penningmeester Michiel Looman  en secretaris Rob Gielens blijven dezelfde rol vervullen. Jurgen Otten neemt de functie van vicevoorzitter op zich.

 

Paul Harms: “De AIC bezet met haar leden een top-5 positie in de Nederlandse auto-leasemarkt, als er gekeken wordt naar het aantal auto’s onder contract en inkoopkracht. Door de huidige processen verder te optimaliseren, de samenwerking met de leveranciers te verbeteren en de trends in de markt op de voet te volgen zal de AIC van nog grotere waarde voor haar leden zijn.”

 

De Coöperatie AutoLease Inkoop Combinatie U.A. ontstond in juli 2017 na een samengaan van de leden van Leaseplatform en AutoLease Alliance. Per januari 2019 vertegenwoordigt de inkoopvereniging de inkoopbelangen van 22 autoleasemaatschappijen, met een gezamenlijke vloot van ruim 100.000 voertuigen. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding