Terberg Leasing en Business Lease Nederland fuseren

Terberg Leasing en Business Lease Nederland zijn met ingang van 3 januari 2019 gefuseerd. De nieuwe onderneming krijgt de naam Terberg Business Lease Group B.V. Producten en diensten worden aangeboden vanuit de drie labels Terberg Business Lease, Privatelease.com en Justlease.

De Terberg Business Lease Group heeft door de samenvoeging een vlootomvang van 46.500 eenheden. Samen met een gedeelde visie op de ontwikkeling van de leasemarkt ‘levert deze fusie een krachtige speler in de markt op, met alle schaalvoordelen van dien’, meldt het bedrijf. 

De fusie is mede ingegeven door de maatschappelijke discussie omtrent mobiliteit en duurzaamheid. ‘Digitalisatie speelt hierbij een grote rol en daar zet de Terberg Business Lease Group zwaar op in’. De Business Lease activiteiten in Centraal Europa blijven zelfstandig opereren onder de Autobinck Group.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Terberg Leasing en Business Lease Nederland fuseren - Automobielmanagement.nl

Terberg Leasing en Business Lease Nederland fuseren

Terberg Leasing en Business Lease Nederland zijn met ingang van 3 januari 2019 gefuseerd. De nieuwe onderneming krijgt de naam Terberg Business Lease Group B.V. Producten en diensten worden aangeboden vanuit de drie labels Terberg Business Lease, Privatelease.com en Justlease.

De Terberg Business Lease Group heeft door de samenvoeging een vlootomvang van 46.500 eenheden. Samen met een gedeelde visie op de ontwikkeling van de leasemarkt ‘levert deze fusie een krachtige speler in de markt op, met alle schaalvoordelen van dien’, meldt het bedrijf. 

De fusie is mede ingegeven door de maatschappelijke discussie omtrent mobiliteit en duurzaamheid. ‘Digitalisatie speelt hierbij een grote rol en daar zet de Terberg Business Lease Group zwaar op in’. De Business Lease activiteiten in Centraal Europa blijven zelfstandig opereren onder de Autobinck Group.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding