Het leasebedrijf biedt de 75 kWh versie in Nederland aan voor 668 euro exclusief BTW per maand  bij 10.000 km en een contract voor vijf jaar. De Nederlandse site van LeasePlan meldt daarbij dat er twee van dat soort auto’s in de vloot beschikbaar zijn. In België rekent LeasePlan voor dezelfde auto 749 euro exclusief BTW per maand.

De afgelopen maanden zijn herhaaldelijk berichten opgedoken over Model 3-auto’s bij Duitse verhuurbedrijven. Die hadden ze dan zelf uit de Verenigde Staten over laten komen, soms van ‘vroege’ Amerikaanse kopers die er weer van af wilden of die de Tesla speciaal voor de herverkoop hadden aangeschaft. Tesla zelf deelde vorige week mee dat Model 3 vanaf februari normaal in Europa op de markt zal komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding