FinancialLease.nl viert 8 jarig bestaan

FinancialLease.nl viert deze maand haar 8 jarig bestaan. Deze jonge onderneming is in maart 2011 gestart met 3 ambitieuze ondernemers en heeft momenteel 55 werknemers in dienst.

In dat jaar, midden in de crisis, zagen 3 ambitieuze ondernemers de kans om FinancialLease.nl op te zetten. De missie was als volgt: als onafhankelijke partij zzp’ers, mkb’ers en startende ondernemers helpen bij het vinden van de meest passende lease oplossing. Na de start in 2011 gaat het bedrijf de komende jaren gestaag door qua groei met een nieuw kantoorpand welke plek biedt aan 120 collega’s. 

Naast ondernemers zijn de banken en de autobedrijven belangrijke stakeholders. FinancialLease.nl helpt autobedrijven met het verkopen van hun auto’s, door hun auto voorraad gratis op de website te laten adverteren. De banken helpen zij aan productie door het aanleveren van lease aanvragen. ‘Deze focus is vanaf dag één hetzelfde gebleven’ vertelt commercieel directeur Jurriën van Dijk. “Door onze aandacht te vestigen op deze drie stakeholders (ondernemers, banken en autobedrijven) en de processen continu te optimaliseren zijn we dagelijks bezig met groei.”

Inmiddels is Financiallease.nl marktleider op het gebied van Financial Lease. Met een voorraad van ruim 60.000 nieuwe auto’s en occasions, meer dan 26.000 uitbetaalde leasecontracten en circa 1.500 aangesloten autobedrijven, helpt het ondernemers graag verder op weg. Het meest succesvolle jaar voor de onderneming was vorig jaar (2018), waarin het in 1 jaar tijd meer dan 100 miljoen aan new business heeft gerealiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

FinancialLease.nl viert 8 jarig bestaan - Automobielmanagement.nl

FinancialLease.nl viert 8 jarig bestaan

FinancialLease.nl viert deze maand haar 8 jarig bestaan. Deze jonge onderneming is in maart 2011 gestart met 3 ambitieuze ondernemers en heeft momenteel 55 werknemers in dienst.

In dat jaar, midden in de crisis, zagen 3 ambitieuze ondernemers de kans om FinancialLease.nl op te zetten. De missie was als volgt: als onafhankelijke partij zzp’ers, mkb’ers en startende ondernemers helpen bij het vinden van de meest passende lease oplossing. Na de start in 2011 gaat het bedrijf de komende jaren gestaag door qua groei met een nieuw kantoorpand welke plek biedt aan 120 collega’s. 

Naast ondernemers zijn de banken en de autobedrijven belangrijke stakeholders. FinancialLease.nl helpt autobedrijven met het verkopen van hun auto’s, door hun auto voorraad gratis op de website te laten adverteren. De banken helpen zij aan productie door het aanleveren van lease aanvragen. ‘Deze focus is vanaf dag één hetzelfde gebleven’ vertelt commercieel directeur Jurriën van Dijk. “Door onze aandacht te vestigen op deze drie stakeholders (ondernemers, banken en autobedrijven) en de processen continu te optimaliseren zijn we dagelijks bezig met groei.”

Inmiddels is Financiallease.nl marktleider op het gebied van Financial Lease. Met een voorraad van ruim 60.000 nieuwe auto’s en occasions, meer dan 26.000 uitbetaalde leasecontracten en circa 1.500 aangesloten autobedrijven, helpt het ondernemers graag verder op weg. Het meest succesvolle jaar voor de onderneming was vorig jaar (2018), waarin het in 1 jaar tijd meer dan 100 miljoen aan new business heeft gerealiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding