ALD Automotive doet proef met tank app

ALD Automotive en Ease2pay zijn een pilot gestart onder zakelijke en particuliere gebruikers om brandstof te betalen met een speciale app. De Ease2pay app maakt het volgens de twee initiatiefnemers mogelijk om vanuit je auto te betalen voor getankte brandstof.

“Gebruikers van de app hoeven alleen maar uit te stappen om te tanken. Bij het tankstation herkent de app de locatie. De klant selecteert in de app het pompnummer, vult de kilometerstand vanachter het stuur in en betaalt vervolgens direct in de app.”

Digitaal

Het digitaliseren van diensten speelt een grote rol bij ALD Automotive laat het bedrijf weten. “Vooral van diensten die dagelijks relevant zijn voor leaserijders. Tanken is daarin een hele logische stap en vanuit die relevantie kunnen er eenvoudig nieuwe diensten worden toegevoegd zoals mobiel betalen voor parkeren.”

De leasemaatschappij richt zich met deze dienst vooral op de private lease gebruikers, zelfstandigen en MKB-klanten.

ALD Automotive doet proef met tank app - Automobielmanagement.nl

ALD Automotive doet proef met tank app

ALD Automotive en Ease2pay zijn een pilot gestart onder zakelijke en particuliere gebruikers om brandstof te betalen met een speciale app. De Ease2pay app maakt het volgens de twee initiatiefnemers mogelijk om vanuit je auto te betalen voor getankte brandstof.

“Gebruikers van de app hoeven alleen maar uit te stappen om te tanken. Bij het tankstation herkent de app de locatie. De klant selecteert in de app het pompnummer, vult de kilometerstand vanachter het stuur in en betaalt vervolgens direct in de app.”

Digitaal

Het digitaliseren van diensten speelt een grote rol bij ALD Automotive laat het bedrijf weten. “Vooral van diensten die dagelijks relevant zijn voor leaserijders. Tanken is daarin een hele logische stap en vanuit die relevantie kunnen er eenvoudig nieuwe diensten worden toegevoegd zoals mobiel betalen voor parkeren.”

De leasemaatschappij richt zich met deze dienst vooral op de private lease gebruikers, zelfstandigen en MKB-klanten.