“Gebruikers van de app hoeven alleen maar uit te stappen om te tanken. Bij het tankstation herkent de app de locatie. De klant selecteert in de app het pompnummer, vult de kilometerstand vanachter het stuur in en betaalt vervolgens direct in de app.”

Digitaal

Het digitaliseren van diensten speelt een grote rol bij ALD Automotive laat het bedrijf weten. “Vooral van diensten die dagelijks relevant zijn voor leaserijders. Tanken is daarin een hele logische stap en vanuit die relevantie kunnen er eenvoudig nieuwe diensten worden toegevoegd zoals mobiel betalen voor parkeren.”

De leasemaatschappij richt zich met deze dienst vooral op de private lease gebruikers, zelfstandigen en MKB-klanten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding