Renault werkt bij dat aanbod samen met Kaufman & Broad, één van de grootste onroerend goed makelaars in Frankrijk. De koper hoeft voor de auto slechts 1.000 euro aan te betalen, na aftrek van de Franse eco-bonus van 6.000 euro en een bijdrage van de makelaar van 5.000 euro.

De betreffende houten woningen maken deel uit van een complex van 12 eengezinswoningen en 20 appartementen in de omgeving van Versailles. “Dit stelt de kopers in staat om nog meer eco-burger te worden,” denkt Renault. Alle garages van de woningen en parkeerplaatsen van de flat worden uitgerust met een eigen laadpunt. “De ambitie van de Groupe Renault is om elektrische mobiliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Dit eerste concrete project laat zien dat je verder moet gaan dan een auto alleen om gemakkelijke en betaalbare oplossingen te bieden,” denkt Gilles Normand die bij Renault de baas is over de elektrische voertuigen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding