MisterGreen is snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland

MisterGreen Electric Lease is de snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland. Dit is gisteren tijdens het Nationaal Autolease Event bekendgemaakt. Het bedrijf, in 2008 opgericht door twee ex-bankiers, beschikt inmiddels over een vloot van zo’n 2300 Tesla’s.

MisterGreen klom in de Leasemaatschappij Top-100 van plek 71 naar 52 en verdubbelde het aantal contractanten van 656 vorig jaar naar 1240 nu. Het bedrijf valt volgens de organisatoren van het evenement vooral op ‘door de durf en bijzondere propositie die kennelijk heel succesvol is’.

Gekkenhuis

Gevraagd naar een reactie liet directeur Mark Schreurs (rechts op de foto) weten op een missie te zijn. “We willen de wereld fossielvrij maken, dus geen benzine- en dieselauto’s meer. Die vastberadenheid heeft ons gebracht waar we nu zijn.” Voor Q4 denkt Schreurs nog ‘bootladingen’ Tesla’s op de weg te brengen. “Daarnaast verwachten we dat volgend jaar nog veel meer merken met elektrische auto’s komen. Dan wordt het voor de EV echt een gekkenhuis. ”

Tien grootste

Uit de vijfde editie van de Leasemaatschappij Top-100, een ranglijst van leasemaatschappijen die door kenniscentrum Aumacon jaarlijks wordt samengesteld, blijkt verder dat de tien grootste leasemaatschappijen hun positie op de Nederlandse markt weer hebben versterkt. Zij zijn samen nu goed voor een marktaandeel van 76,1 procent, vergeleken met 72,6 procent vorig jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MisterGreen is snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland - Automobielmanagement.nl

MisterGreen is snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland

MisterGreen Electric Lease is de snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland. Dit is gisteren tijdens het Nationaal Autolease Event bekendgemaakt. Het bedrijf, in 2008 opgericht door twee ex-bankiers, beschikt inmiddels over een vloot van zo’n 2300 Tesla’s.

MisterGreen klom in de Leasemaatschappij Top-100 van plek 71 naar 52 en verdubbelde het aantal contractanten van 656 vorig jaar naar 1240 nu. Het bedrijf valt volgens de organisatoren van het evenement vooral op ‘door de durf en bijzondere propositie die kennelijk heel succesvol is’.

Gekkenhuis

Gevraagd naar een reactie liet directeur Mark Schreurs (rechts op de foto) weten op een missie te zijn. “We willen de wereld fossielvrij maken, dus geen benzine- en dieselauto’s meer. Die vastberadenheid heeft ons gebracht waar we nu zijn.” Voor Q4 denkt Schreurs nog ‘bootladingen’ Tesla’s op de weg te brengen. “Daarnaast verwachten we dat volgend jaar nog veel meer merken met elektrische auto’s komen. Dan wordt het voor de EV echt een gekkenhuis. ”

Tien grootste

Uit de vijfde editie van de Leasemaatschappij Top-100, een ranglijst van leasemaatschappijen die door kenniscentrum Aumacon jaarlijks wordt samengesteld, blijkt verder dat de tien grootste leasemaatschappijen hun positie op de Nederlandse markt weer hebben versterkt. Zij zijn samen nu goed voor een marktaandeel van 76,1 procent, vergeleken met 72,6 procent vorig jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding