Renate Hemerik benoemd tot voorzitter VNA

Renate Hemerik is afgelopen vrijdag unaniem benoemd tot voorzitter van de VNA. De algemene ledenvergadering is van mening dat zij in deze rol ‘de VNA de komende jaren verder kan brengen in de dynamische en uitdagende tijden die de sector voor de boeg heeft’.

Hemerik was tot nu toe directeur van de VNA: “Het bestuur heeft mij gevraagd om de voorzittersrol te gaan invullen. Dat is een compliment en tegelijkertijd een hele grote uitdaging die ik met veel plezier en passie oppak.

Nieuw perspectief

De autoleasebranche is volgens Hemerik ‘op weg naar een nieuw perspectief, waarin zij een grote rol kan gaan spelen in de invulling van vernieuwde mobiliteit’. “Want dat de mobiliteit in Nederland gaat veranderen is zeker. Het is hooguit de vraag hoe. Waar autoleasemaatschappijen vroeger met een klant praatte over de keuze tussen een benzine- of dieselauto, stelt de klant ons vandaag de dag de vraag hoe hij zijn totale mobiliteitsbeleid het beste kan invullen. Dat betekent andersoortige vraagstukken, zowel voor de leasemaatschappijen, als voor ons als branchevereniging.”

Actievere rol

Maar dat betekent ook een pro-actievere rol voor de VNA laat Hemerik weten. “Ik hoop dan ook in mijn nieuwe rol als voorzitter meer deuren voor de sector te openen, slimme verbindingen te leggen en strategische samenwerkingen aan te gaan die de sector verder kunnen brengen. Want waar onze sector nu een belangrijke schakel is in een groener, zuiniger, slimmer en veiliger wagenpark, ben ik ervan overtuigd dat we die belangrijke schakel in de toekomst zijn voor wat betreft de invulling van integrale, duurzame mobiliteit.”

Renate Hemerik benoemd tot voorzitter VNA - Automobielmanagement.nl

Renate Hemerik benoemd tot voorzitter VNA

Renate Hemerik is afgelopen vrijdag unaniem benoemd tot voorzitter van de VNA. De algemene ledenvergadering is van mening dat zij in deze rol ‘de VNA de komende jaren verder kan brengen in de dynamische en uitdagende tijden die de sector voor de boeg heeft’.

Hemerik was tot nu toe directeur van de VNA: “Het bestuur heeft mij gevraagd om de voorzittersrol te gaan invullen. Dat is een compliment en tegelijkertijd een hele grote uitdaging die ik met veel plezier en passie oppak.

Nieuw perspectief

De autoleasebranche is volgens Hemerik ‘op weg naar een nieuw perspectief, waarin zij een grote rol kan gaan spelen in de invulling van vernieuwde mobiliteit’. “Want dat de mobiliteit in Nederland gaat veranderen is zeker. Het is hooguit de vraag hoe. Waar autoleasemaatschappijen vroeger met een klant praatte over de keuze tussen een benzine- of dieselauto, stelt de klant ons vandaag de dag de vraag hoe hij zijn totale mobiliteitsbeleid het beste kan invullen. Dat betekent andersoortige vraagstukken, zowel voor de leasemaatschappijen, als voor ons als branchevereniging.”

Actievere rol

Maar dat betekent ook een pro-actievere rol voor de VNA laat Hemerik weten. “Ik hoop dan ook in mijn nieuwe rol als voorzitter meer deuren voor de sector te openen, slimme verbindingen te leggen en strategische samenwerkingen aan te gaan die de sector verder kunnen brengen. Want waar onze sector nu een belangrijke schakel is in een groener, zuiniger, slimmer en veiliger wagenpark, ben ik ervan overtuigd dat we die belangrijke schakel in de toekomst zijn voor wat betreft de invulling van integrale, duurzame mobiliteit.”