Voor Alphabet is het de tweede prijs op rij: op het Lease Event van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) afgelopen 3 december won de leasemaatschappij goud in de categorie grote leasemaatschappijen.

De MT1000-lijst omvat in totaal 1000 dienstverleners in Nederland en heet het grootste onderzoek te zijn onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Voor het onderzoek zijn 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd, waaronder dus autolease.

In de algemene lijst bezet Alphabet de 85ste positie. Mercedes-Benz Financial Services volgt op de 96ste plek. Wat de overige grote leasemaatschappijen betreft: LeasePlan staat op plek nummer 163, Athlon op 218, ALD Automotive op 294 en Van Mossel op 705. DirectLease voert de runner up leaselijst aan, gevolgd door MKB-Lease en AutoLeaseCenter. De hoogste NPS-score was er voor Van den Udenhout Lease in de categorie autolease.

Top 10 in de categorie autolease:

1 Alphabet
2 Mercedes-Benz Financial Services Nederland
3 Van den Udenhout Lease
4 BMW Financial Services
5 LeasePlan Nederland
6 AA Lease
7 Athlon
8 Dutchlease
9 ALD Automotive
10 Century Auto Lease

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding