Nieuwe merkidentiteit ALD Automotive

ALD Automotive lanceert deze week wereldwijd een nieuwe merkidentiteit met bijbehorende slogan ‘Ready to move you’. Het is het resultaat van de ontwikkeling, jaren geleden ingezet, van autoleasemaatschappij naar brede mobiliteitsaanbieder.

Nieuwe merkidentiteit ALD Automotive

De kleur blauw in de nieuwe huisstijl moet de digitale ambities reflecteren, de mobiliteitslijn het vermogen van het bedrijf om zich aan te passen en de grenzen van mobiliteit te verleggen. Mensen worden afgebeeld door middel van silhouetten en foto’s. Volgens de leasemaatschappij geeft dat het dagelijkse leven van klanten weer en illustreert hoe ALD Automotive klanten hier flexibiliteit biedt. CEO Jeroen Kruisweg zegt dat de nieuwe identiteit ‘helpt om het merk ALD de komende jaren te versterken op de Nederlandse markt’. “Het is eigentijdser, het geeft beter weer wat klanten van ons kunnen verwachten en we hopen hiermee vooral ook nieuwe talenten aan te kunnen trekken.”

De nieuwe identiteit wordt uitgerold in alle 43 landen waar ALD Automotive actief is. Het zal worden ingezet voor alle klantsegmenten (grootzakelijke markt, mkb en particulieren) en via alle kanalen, met name digitaal. De uitrol is eind 2020 voltooid.

Nieuwe merkidentiteit ALD Automotive - Automobielmanagement.nl

Nieuwe merkidentiteit ALD Automotive

ALD Automotive lanceert deze week wereldwijd een nieuwe merkidentiteit met bijbehorende slogan ‘Ready to move you’. Het is het resultaat van de ontwikkeling, jaren geleden ingezet, van autoleasemaatschappij naar brede mobiliteitsaanbieder.

Nieuwe merkidentiteit ALD Automotive

De kleur blauw in de nieuwe huisstijl moet de digitale ambities reflecteren, de mobiliteitslijn het vermogen van het bedrijf om zich aan te passen en de grenzen van mobiliteit te verleggen. Mensen worden afgebeeld door middel van silhouetten en foto’s. Volgens de leasemaatschappij geeft dat het dagelijkse leven van klanten weer en illustreert hoe ALD Automotive klanten hier flexibiliteit biedt. CEO Jeroen Kruisweg zegt dat de nieuwe identiteit ‘helpt om het merk ALD de komende jaren te versterken op de Nederlandse markt’. “Het is eigentijdser, het geeft beter weer wat klanten van ons kunnen verwachten en we hopen hiermee vooral ook nieuwe talenten aan te kunnen trekken.”

De nieuwe identiteit wordt uitgerold in alle 43 landen waar ALD Automotive actief is. Het zal worden ingezet voor alle klantsegmenten (grootzakelijke markt, mkb en particulieren) en via alle kanalen, met name digitaal. De uitrol is eind 2020 voltooid.