Particulieren kunnen nu een Polestar 2, de eerste ‘electric performance fastback’ van het merk, specificeren en bestellen via een volledig digitaal platform. De auto werd in 2019 onthuld als de eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, dat eigendom is van Volvo Car Group en Zhejiang Geely Holding.

Digital first

Leasepakketten zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometers, en het contract wordt volledig online beheerd door ALD Automotive vanaf de kredietbeoordeling tot en met de ondertekening van het contract. Mike Whittington, Polestar Sales Director. “ALD Automotive biedt ons het platform en de tools die we nodig hebben om met vertrouwen ons online verkoopmodel en onze digital first benadering te lanceren.”

Primeur

Miel Horsten, CEO van ALD Automotive Belgium: “De samenwerking met Polestar illustreert onze focus op een aantal trends in onze sector: de overgang naar duurzame energie, het belang van een gedigitaliseerde ervaring richting private lease en de ontwikkeling van Mobility as a Service. We zijn er trots op dat Polestar ALD als partner heeft gekozen en voelen ons bevoorrecht dat België de primeur heeft voor deze samenwerking.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding