Geld vrijmaken met Model 3

Leasemaatschappij MisterGreen komt ondernemers met een Tesla Model 3 in tijden van de coronacrisis tegemoet met een nieuwe oplossing. Via een sale & lease back-regeling kan een Tesla die volledig in eigendom is, worden verkocht aan MisterGreen en vervolgens worden teruggeleased. Hierdoor maakt de ondernemer geld vrij om zijn onderneming door deze crisis te helpen.

Wat doet Tesla's prijzenachtbaan met de restwaarde?

Er volgt een taxatie en financiële check na het doorgeven van informatie over de uitrusting, opties, aanschafwaarde, kilometerstand en het kenteken van de Tesla Model 3. Vervolgens wordt er een full operational leasevoorstel voorgelegd aan de ondernemer.

Ontlasten

Mark Schreurs, CEO van MisterGreen: “De coronacrisis raakt het gehele bedrijfsleven. Om die reden hebben wij de speciale ‘sale & lease back’-regeling opgezet om de ondernemer in deze financieel uitdagende tijd te ontlasten. Dankzij deze nieuwe regeling kan de ondernemer hoge lasten makkelijker dragen, de liquiditeit van het bedrijf verbeteren of werkkapitaal vrijmaken.”

Helpen

Schreurs: “We willen de ondernemer graag helpen waar dat kan. Met deze sale & lease back-regeling denken we een mooie oplossing te hebben bedacht die op dit moment erg aantrekkelijk kan zijn voor ondernemers, die zelf een Tesla Model 3 hebben aangeschaft. We verlagen de lasten voor ze, maar ze kunnen toch blijven genieten van hun Model 3.”

Geld vrijmaken met Model 3 - Automobielmanagement.nl

Geld vrijmaken met Model 3

Leasemaatschappij MisterGreen komt ondernemers met een Tesla Model 3 in tijden van de coronacrisis tegemoet met een nieuwe oplossing. Via een sale & lease back-regeling kan een Tesla die volledig in eigendom is, worden verkocht aan MisterGreen en vervolgens worden teruggeleased. Hierdoor maakt de ondernemer geld vrij om zijn onderneming door deze crisis te helpen.

Wat doet Tesla's prijzenachtbaan met de restwaarde?

Er volgt een taxatie en financiële check na het doorgeven van informatie over de uitrusting, opties, aanschafwaarde, kilometerstand en het kenteken van de Tesla Model 3. Vervolgens wordt er een full operational leasevoorstel voorgelegd aan de ondernemer.

Ontlasten

Mark Schreurs, CEO van MisterGreen: “De coronacrisis raakt het gehele bedrijfsleven. Om die reden hebben wij de speciale ‘sale & lease back’-regeling opgezet om de ondernemer in deze financieel uitdagende tijd te ontlasten. Dankzij deze nieuwe regeling kan de ondernemer hoge lasten makkelijker dragen, de liquiditeit van het bedrijf verbeteren of werkkapitaal vrijmaken.”

Helpen

Schreurs: “We willen de ondernemer graag helpen waar dat kan. Met deze sale & lease back-regeling denken we een mooie oplossing te hebben bedacht die op dit moment erg aantrekkelijk kan zijn voor ondernemers, die zelf een Tesla Model 3 hebben aangeschaft. We verlagen de lasten voor ze, maar ze kunnen toch blijven genieten van hun Model 3.”