Fietsfabrikant Kruitbosch koopt belang in fietsleaseplatform Hellorider

Fietsfabrikant en groothandel Kruitbosch in Zwolle heeft een belang genomen in fietsleaseplatform Hellorider. Kruitbosch koopt hiermee direct toegang tot de markt van zakelijke leasefietsen.

Kruitbosch is vooral bekend van de fietsmerken Cortina en Alpina. Algemeen directeur Chris Kruitbosch: “Ook in deze uitdagende tijden is het belangrijk naar de toekomst te blijven kijken. In de grootzakelijke fietsleasemarkt komen een aantal zaken samen in de discussies over bereikbaarheid, duurzaamheid en vitaliteit. En natuurlijk de fiscaalgunstige bijtellingsregeling van 7 procent. Daarbij is de e-bike een goed mobiliteitsalternatief geworden voor het afleggen van woon-werk afstanden en kunnen bedrijven met een leasefiets van de zaak een visitekaartje van ‘goed werkgeverschap’ afgeven aan hun medewerkers. Kortom, de grootzakelijke leasefietsmarkt biedt veel toekomstperspectief.”

LeasePlan

Hellorider is volgens Kruitbosch in het grootzakelijke leasesegment ‘het enige onafhankelijke platform waar werkgevers, autoleasemaatschappijen, fietsmerken en fietsdealers samenkomen’. In september 2019 kondigde LeasePlan als eerste grote autoleasemaatschappij aan gebruik te gaan maken van Hellorider. Inmiddels is fietslease een belangrijk onderdeel van hun mobiliteitspropositie voor grote werkgevers. Ook andere fietsmerken, fietsdealers en leasemaatschappijen hebben interesse getoond om toegang te krijgen tot het platform om zo hun eigen producten en diensten naar de grootzakelijke markt te kunnen brengen.

Fietsfabrikant Kruitbosch koopt belang in fietsleaseplatform Hellorider - Automobielmanagement.nl

Fietsfabrikant Kruitbosch koopt belang in fietsleaseplatform Hellorider

Fietsfabrikant en groothandel Kruitbosch in Zwolle heeft een belang genomen in fietsleaseplatform Hellorider. Kruitbosch koopt hiermee direct toegang tot de markt van zakelijke leasefietsen.

Kruitbosch is vooral bekend van de fietsmerken Cortina en Alpina. Algemeen directeur Chris Kruitbosch: “Ook in deze uitdagende tijden is het belangrijk naar de toekomst te blijven kijken. In de grootzakelijke fietsleasemarkt komen een aantal zaken samen in de discussies over bereikbaarheid, duurzaamheid en vitaliteit. En natuurlijk de fiscaalgunstige bijtellingsregeling van 7 procent. Daarbij is de e-bike een goed mobiliteitsalternatief geworden voor het afleggen van woon-werk afstanden en kunnen bedrijven met een leasefiets van de zaak een visitekaartje van ‘goed werkgeverschap’ afgeven aan hun medewerkers. Kortom, de grootzakelijke leasefietsmarkt biedt veel toekomstperspectief.”

LeasePlan

Hellorider is volgens Kruitbosch in het grootzakelijke leasesegment ‘het enige onafhankelijke platform waar werkgevers, autoleasemaatschappijen, fietsmerken en fietsdealers samenkomen’. In september 2019 kondigde LeasePlan als eerste grote autoleasemaatschappij aan gebruik te gaan maken van Hellorider. Inmiddels is fietslease een belangrijk onderdeel van hun mobiliteitspropositie voor grote werkgevers. Ook andere fietsmerken, fietsdealers en leasemaatschappijen hebben interesse getoond om toegang te krijgen tot het platform om zo hun eigen producten en diensten naar de grootzakelijke markt te kunnen brengen.