Van Mossel levert 125 deelauto’s in Brussel

De Belgische tak van Van Mossel gaat 125 Opel Corsa’s leveren aan de autodeeldienst Poppy die actief is in Antwerpen en Brussel. Poppy is een in 2018 opgericht dochterbedrijf van de grootste Belgische autodealer d’Ieteren dat voor de uitbreiding van de vloot en het onderhoud samenwerkt met leasebedrijf Athlon.

De rode auto’s, scooters en steps van Poppy zijn inmiddels een vertrouwd beeld in de twee grootste steden van België. Poppy beschikt daar over een vloot van enkele honderden auto’s en kon de laatste tijd profiteren van het verdwijnen van concurrenten als Zipcar en ShareNow van BMW en Daimler uit Brussel.

Poppy heeft nu de krachten verenigd met Van Mossel en Athlon om in deze coronatijd vooral zorgpersoneel van mobiliteit te kunnen voorzien. 60 van de 125 door Van Mossel Antwerpen te leveren auto’s komen daartoe ook versneld op de weg, hebben de partners meegedeeld. Athlon zal de voertuigen voor Poppy beheren en onderhouden. Het onderhoud, de bandenwissels en onderhoud gebeuren door de Athlon Service Centers.

Van Mossel levert 125 deelauto’s in Brussel - Automobielmanagement.nl

Van Mossel levert 125 deelauto’s in Brussel

De Belgische tak van Van Mossel gaat 125 Opel Corsa’s leveren aan de autodeeldienst Poppy die actief is in Antwerpen en Brussel. Poppy is een in 2018 opgericht dochterbedrijf van de grootste Belgische autodealer d’Ieteren dat voor de uitbreiding van de vloot en het onderhoud samenwerkt met leasebedrijf Athlon.

De rode auto’s, scooters en steps van Poppy zijn inmiddels een vertrouwd beeld in de twee grootste steden van België. Poppy beschikt daar over een vloot van enkele honderden auto’s en kon de laatste tijd profiteren van het verdwijnen van concurrenten als Zipcar en ShareNow van BMW en Daimler uit Brussel.

Poppy heeft nu de krachten verenigd met Van Mossel en Athlon om in deze coronatijd vooral zorgpersoneel van mobiliteit te kunnen voorzien. 60 van de 125 door Van Mossel Antwerpen te leveren auto’s komen daartoe ook versneld op de weg, hebben de partners meegedeeld. Athlon zal de voertuigen voor Poppy beheren en onderhouden. Het onderhoud, de bandenwissels en onderhoud gebeuren door de Athlon Service Centers.