WeGo: leaseauto delen op abonnementsbasis

Autodeelplatform WeGo is gestart met autodelen voor leaseauto’s op abonnementsbasis. ‘Bedrijven met minder voertuigen kunnen zo nog steeds voldoen aan de mobiliteitsbehoefte van hun organisatie, en het voorkomt door de coronacrisis veroorzaakte stilstand van leaseauto’s’, laat het bedrijf weten.

Met de nieuwe autodeeloplossing worden voertuigen toegankelijk gemaakt voor meerdere gebruikers. Dit resulteert volgens WeGo in een kostenreductie van het wagenpark, een lagere CO2 uitstoot en in het vrijkomen van parkeerplaatsen.

Met de WeGo App kunnen gebruikers voertuigen reserveren, openen en sluiten en de reservering inzien en wijzigen. Een fysieke sleuteloverdracht is dus niet meer nodig. ‘De beheertool geeft inzicht in de gegevens van gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten, zodat er kan worden bepaald door wie en wanneer de voertuigen kunnen worden gereserveerd. Daarnaast kan de beheerder de nodige rapportages inzien en uitdraaien,’ aldus WeGo.

WeGo: leaseauto delen op abonnementsbasis - Automobielmanagement.nl

WeGo: leaseauto delen op abonnementsbasis

Autodeelplatform WeGo is gestart met autodelen voor leaseauto’s op abonnementsbasis. ‘Bedrijven met minder voertuigen kunnen zo nog steeds voldoen aan de mobiliteitsbehoefte van hun organisatie, en het voorkomt door de coronacrisis veroorzaakte stilstand van leaseauto’s’, laat het bedrijf weten.

Met de nieuwe autodeeloplossing worden voertuigen toegankelijk gemaakt voor meerdere gebruikers. Dit resulteert volgens WeGo in een kostenreductie van het wagenpark, een lagere CO2 uitstoot en in het vrijkomen van parkeerplaatsen.

Met de WeGo App kunnen gebruikers voertuigen reserveren, openen en sluiten en de reservering inzien en wijzigen. Een fysieke sleuteloverdracht is dus niet meer nodig. ‘De beheertool geeft inzicht in de gegevens van gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten, zodat er kan worden bepaald door wie en wanneer de voertuigen kunnen worden gereserveerd. Daarnaast kan de beheerder de nodige rapportages inzien en uitdraaien,’ aldus WeGo.