Leasemaatschappij Alcredis groeit naar 27.500 contracten

Alcredis Finance – onderdeel van Louwman Group – heeft afgelopen maand de mijlpaal van 16.000 private leasecontracten bereikt. De totale leaseportefeuille is de afgelopen vier jaar verdrievoudigd naar 27.500 contracten. Alcredis behoort daarmee tot de snelst groeiende leasemaatschappijen van Nederland en wil deze positie verder uitbouwen. Het nieuwe leasecalculatie-systeem Miles moet daaraan bijdragen.

Leaseregistraties beginnen in het rood; januari -6,9%

In de huidige tijd zoekt Alcredis ‘voortdurend naar de ideale mix van zekerheid op de langere termijn en flexibiliteit op de kortere termijn’. Zo kunnen consumenten standaard al zonder bijkomende kosten van hun private leasecontract af in het geval van gedwongen ontslag, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap. Daarnaast ontwikkelt Alcredis tools zoals online klantomgevingen waar klanten hun private leaseaanvraag kunnen indienen en volgen en gegevens kunnen inzien en wijzigen. Tevens wordt er in samenwerking met partners als Toyota, Lexus, Subaru, Suzuki en auto.nl onder andere gewerkt aan de doorontwikkeling van online private leasecalculators en verzekeringscalculators.

Miles

Albert van Selst, algemeen directeur divisie Mobility Financial & Customer Services: “Door verregaande professionalisering van onze systemen, waaronder onlangs de lancering van het leasecalculatie-systeem Miles, kunnen we de klant nog beter bedienen. Zo is het via Miles vanaf nu mogelijk om ook een fiets te leasen bij Alcredis. En met Miles zijn wij veel beter in staat om met gedifferentieerde proposities in te spelen op een bredere klantbehoefte. Dit past naadloos bij de visie van Louwman Group om toonaangevend in mobiliteit te zijn. Het is onze ambitie om zo goed mogelijk in te spelen op trends in de mobiliteitsmarkt en met fietslease zetten wij hier een grote stap in.’’

Leasemaatschappij Alcredis groeit naar 27.500 contracten - Automobielmanagement.nl

Leasemaatschappij Alcredis groeit naar 27.500 contracten

Alcredis Finance – onderdeel van Louwman Group – heeft afgelopen maand de mijlpaal van 16.000 private leasecontracten bereikt. De totale leaseportefeuille is de afgelopen vier jaar verdrievoudigd naar 27.500 contracten. Alcredis behoort daarmee tot de snelst groeiende leasemaatschappijen van Nederland en wil deze positie verder uitbouwen. Het nieuwe leasecalculatie-systeem Miles moet daaraan bijdragen.

Leaseregistraties beginnen in het rood; januari -6,9%

In de huidige tijd zoekt Alcredis ‘voortdurend naar de ideale mix van zekerheid op de langere termijn en flexibiliteit op de kortere termijn’. Zo kunnen consumenten standaard al zonder bijkomende kosten van hun private leasecontract af in het geval van gedwongen ontslag, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap. Daarnaast ontwikkelt Alcredis tools zoals online klantomgevingen waar klanten hun private leaseaanvraag kunnen indienen en volgen en gegevens kunnen inzien en wijzigen. Tevens wordt er in samenwerking met partners als Toyota, Lexus, Subaru, Suzuki en auto.nl onder andere gewerkt aan de doorontwikkeling van online private leasecalculators en verzekeringscalculators.

Miles

Albert van Selst, algemeen directeur divisie Mobility Financial & Customer Services: “Door verregaande professionalisering van onze systemen, waaronder onlangs de lancering van het leasecalculatie-systeem Miles, kunnen we de klant nog beter bedienen. Zo is het via Miles vanaf nu mogelijk om ook een fiets te leasen bij Alcredis. En met Miles zijn wij veel beter in staat om met gedifferentieerde proposities in te spelen op een bredere klantbehoefte. Dit past naadloos bij de visie van Louwman Group om toonaangevend in mobiliteit te zijn. Het is onze ambitie om zo goed mogelijk in te spelen op trends in de mobiliteitsmarkt en met fietslease zetten wij hier een grote stap in.’’