ALD meldt in het kwartaalbericht verder dat de totale leasevloot aan het eind van het kwartaal met 1,76 miljoen voertuigen 1,7 procent groter was dan een jaar eerder. De Franse lease-international realiseerde in het afgelopen kwartaal een nettowinst van 140,6 miljoen vergeleken met 146,1 miljoen een jaar eerder. Dat betekent dat de situatie de laatste tijd verbetert want over de eerste negen maanden gezien daalde de winst van 426,8 miljoen naar 347,5 miljoen.

Occasionmarkt

Het bedrijf wist verder de overheadkosten met 4,8 miljoen naar beneden te brengen. De begin dit jaar aangetreden CEO Tim Albertsen spreekt van een snel herstel van de occasionmarkt. Hij meldt bovendien dat flexibele oplossingen terrein winnen en er ook groei zit in de markt voor lease van gebruikte auto’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding