VZR kroont ALD Automotive tot ‘Beste grote leasemaatschappij 2021’

Leasemaatschappij ALD Automotive heeft de hoogste ogen gegooid tijdens het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van VZR (Vereniging Zakelijke Rijders), dat samen met Feedback Company werd uitgevoerd. In totaal gaven 5.321 leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders hun mening over hun leasemaatschappij.

ALD Automotive haalde het hoogste cijfer onder leaserijders in de categorie ‘grote leasemaatschappijen’ met een 8,2 en een totaalscore van 528 punten. Alphabet Nederland eindigde op plek twee, Arval maakt het podium compleet. In de categorie ‘middelgrote en kleine leasemaatschappijen’ is Friesland Lease de Beste Leasemaatschappij 2021 met het rapportcijfer 8,4, voor Wittebrug Lease en WagenPlan.

De cijfers die gegeven werden lagen hoger dan vorig jaar. Leaserijders gaven het rapportcijfer 8,0, de wagenparkbeheerders gaven een 8,5 en de private-leaserijders zelfs een 8,5. Ook de gemiddelde NPS is met 25 hoger dan die van vorig jaar. Een mooi compliment voor de leasemaatschappijen.

Wagenparkbeheerders

De Beste Leasemaatschappij 2021 in de categorie wagenparkbeheerders ‘grote leasemaatschappijen’ is Arval met een rapportcijfer van 8,7. Athlon neemt met trots de tweede plaats in en Alphabet Nederland de derde plaats. Bij de ‘middelgrote en kleine leasemaatschappijen’ is WagenPlan in deze categorie winnaar met een rapportcijfer 8,9. Friesland Lease neemt de tweede plaats in en Wittebrug staat op het derde treetje.

Tevredenheid Private Lease-rijders

Alphabet Nederland wint de titel Beste Leasemaatschappij 2021 in de categorie Private Lease met een rapportcijfer van 8,8. De tweede plaats heeft Friesland Lease gewonnen, ALD Automotive pakt de derde plaats.

”Zowel leaserijders als wagenparkbeheerders en private-leaserijders zijn meer tevreden dan vorig jaar en dat zien we ook terug in de NPS scores. Het is goed om te zien dat in een moeilijk jaar als 2020 berijders en wagenparkbeheerders hun leasemaatschappijen waarderen”, aldus VZR-voorzitter Jan van Delft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VZR kroont ALD Automotive tot ‘Beste grote leasemaatschappij 2021’ - Automobielmanagement.nl

VZR kroont ALD Automotive tot ‘Beste grote leasemaatschappij 2021’

Leasemaatschappij ALD Automotive heeft de hoogste ogen gegooid tijdens het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van VZR (Vereniging Zakelijke Rijders), dat samen met Feedback Company werd uitgevoerd. In totaal gaven 5.321 leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders hun mening over hun leasemaatschappij.

ALD Automotive haalde het hoogste cijfer onder leaserijders in de categorie ‘grote leasemaatschappijen’ met een 8,2 en een totaalscore van 528 punten. Alphabet Nederland eindigde op plek twee, Arval maakt het podium compleet. In de categorie ‘middelgrote en kleine leasemaatschappijen’ is Friesland Lease de Beste Leasemaatschappij 2021 met het rapportcijfer 8,4, voor Wittebrug Lease en WagenPlan.

De cijfers die gegeven werden lagen hoger dan vorig jaar. Leaserijders gaven het rapportcijfer 8,0, de wagenparkbeheerders gaven een 8,5 en de private-leaserijders zelfs een 8,5. Ook de gemiddelde NPS is met 25 hoger dan die van vorig jaar. Een mooi compliment voor de leasemaatschappijen.

Wagenparkbeheerders

De Beste Leasemaatschappij 2021 in de categorie wagenparkbeheerders ‘grote leasemaatschappijen’ is Arval met een rapportcijfer van 8,7. Athlon neemt met trots de tweede plaats in en Alphabet Nederland de derde plaats. Bij de ‘middelgrote en kleine leasemaatschappijen’ is WagenPlan in deze categorie winnaar met een rapportcijfer 8,9. Friesland Lease neemt de tweede plaats in en Wittebrug staat op het derde treetje.

Tevredenheid Private Lease-rijders

Alphabet Nederland wint de titel Beste Leasemaatschappij 2021 in de categorie Private Lease met een rapportcijfer van 8,8. De tweede plaats heeft Friesland Lease gewonnen, ALD Automotive pakt de derde plaats.

”Zowel leaserijders als wagenparkbeheerders en private-leaserijders zijn meer tevreden dan vorig jaar en dat zien we ook terug in de NPS scores. Het is goed om te zien dat in een moeilijk jaar als 2020 berijders en wagenparkbeheerders hun leasemaatschappijen waarderen”, aldus VZR-voorzitter Jan van Delft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding