Driessen ziet een sterk stijgende vraag naar aanvullende mobiliteitsopties die ingezet kunnen worden naast het gebruik van een (lease)auto. “Om te kunnen voldoen aan deze veranderende behoefte, bieden we onze klanten de mogelijkheid om, naast gebruik van een auto, ook gebruik te kunnen maken van de alles-in-één mobiliteitskaart van Driessen Autolease.”

Dit geeft klanten toegang tot alle vormen van vervoer: trein, bus, tram, metro, (deel)auto/scooter, taxi en/of fiets, inclusief bijbehorende diensten zoals parkeren, tanken en e-laden. Daarnaast is het met Driessen Autolease mogelijk om de administratie rondom reiskosten en reiskostenvergoedingen helemaal te laten organiseren. “Hierdoor neemt de administratieve last voor de werkgever af”.

Verandering in behoefte

Door de coronacrisis is de verandering in mobiliteitsbehoefte bij veel Nederlanders in een stroomversnelling geraakt. Flexibiliteit lijkt daarbij het toverwoord. Nu thuiswerken langzaamaan het nieuwe normaal wordt, vraagt dit om flexibele reisopties, thuiswerkvergoedingen en een ander mobiliteitsbeleid.

Dealer in Eindhoven en omstreken

Driessen Autogroep is dealer van onder meer Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel en heeft vestigingen in Helmond, Eindhoven en Oirschot.