Mobility Service start met lease elektrische bedrijfsauto’s

Leasemaatschappij Mobility Service breidt het aanbod uit met elektrische bedrijfswagens. Het bedrijf heeft een vloot van ruim 6.500 voertuigen, waarvan ruim 30 procent al volledig elektrisch is.

Mobility Service is naar eigen zeggen marktleider op het gebied van het leasen van elektrische voertuigen. Met name voor de ondernemer wordt de elektrische variant steeds interessanter denkt het bedrijf. Een aantal elektrische bedrijfswagens is uitvoerig getest.

Uitstekend alternatief

‘Wij zijn tot de conclusie gekomen dat het een uitstekend alternatief is voor een dieselvariant. De actieradius wordt steeds beter en ook het laadvermogen is uitstekend. De laadkosten liggen tot wel 44 procent lager dan de jaarlijkse brandstofkosten. Ook behoudt een elektrische bedrijfswagen toegang tot de binnensteden’.

Aanschafsubsidie

Indien dit jaar de keuze op een elektrische bestelwagen valt, dan is het mogelijk om tot 5.000 euro aanschafsubsidie te krijgen, benadrukt Mobility Service. Een elektrische bedrijfswagen komt tevens in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA).

Mobility Service start met lease elektrische bedrijfsauto’s - Automobielmanagement.nl

Mobility Service start met lease elektrische bedrijfsauto’s

Leasemaatschappij Mobility Service breidt het aanbod uit met elektrische bedrijfswagens. Het bedrijf heeft een vloot van ruim 6.500 voertuigen, waarvan ruim 30 procent al volledig elektrisch is.

Mobility Service is naar eigen zeggen marktleider op het gebied van het leasen van elektrische voertuigen. Met name voor de ondernemer wordt de elektrische variant steeds interessanter denkt het bedrijf. Een aantal elektrische bedrijfswagens is uitvoerig getest.

Uitstekend alternatief

‘Wij zijn tot de conclusie gekomen dat het een uitstekend alternatief is voor een dieselvariant. De actieradius wordt steeds beter en ook het laadvermogen is uitstekend. De laadkosten liggen tot wel 44 procent lager dan de jaarlijkse brandstofkosten. Ook behoudt een elektrische bedrijfswagen toegang tot de binnensteden’.

Aanschafsubsidie

Indien dit jaar de keuze op een elektrische bestelwagen valt, dan is het mogelijk om tot 5.000 euro aanschafsubsidie te krijgen, benadrukt Mobility Service. Een elektrische bedrijfswagen komt tevens in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA).