Sjoerd van der Eijk aangesteld als Finance Director LeasePlan Nederland

Sjoerd van der Eijk is per 1 maart aangesteld als Finance Director bij LeasePlan Nederland. Hij maakt hiermee de overstap van LeasePlan Corporation naar LeasePlan Nederland. Hiervoor werkte Van der Eijk al enkele jaren in verschillende financiële posities. Zo was hij onder andere Director Financial Planning & Analysis en Cluster Finance Director voor een aantal landen.

Van der Eijk over zijn benoeming: “Ik kijk er enorm naar uit om te starten bij thuisland LeasePlan Nederland. Het Nederlandse team beheert een van de meest duurzame vloten ter wereld en samen met het team wil ik ervoor zorgen dat onze klanten en leaserijders vanuit Finance de beste support krijgen die nodig is.” Managing Director Sander Pleij is ‘blij om de komst van Sjoerd aan te kondigen’. “Ik kijk ernaar uit om samen met Sjoerd en het complete MT onze stevige ambitie de komende jaren verder waar te maken.”

Verhuizing

Het aantreden van Van der Eijk komt kort na de verhuizing afgelopen december van alle flexibele zakelijke leaseactiviteiten van LeasePlan Nederland (huurauto’s, taxi’s en deelmobiliteit). Er is een nieuw pand neergezet langs de A2, vlak naast dat van CarNext waarin deze activiteiten waren ondergebracht. De verhuizing was volgens het bedrijf nodig om de snelgroeiende activiteiten van LeasePlan Flexible Fleet een eigen onderkomen te geven.

Sjoerd van der Eijk aangesteld als Finance Director LeasePlan Nederland - Automobielmanagement.nl

Sjoerd van der Eijk aangesteld als Finance Director LeasePlan Nederland

Sjoerd van der Eijk is per 1 maart aangesteld als Finance Director bij LeasePlan Nederland. Hij maakt hiermee de overstap van LeasePlan Corporation naar LeasePlan Nederland. Hiervoor werkte Van der Eijk al enkele jaren in verschillende financiële posities. Zo was hij onder andere Director Financial Planning & Analysis en Cluster Finance Director voor een aantal landen.

Van der Eijk over zijn benoeming: “Ik kijk er enorm naar uit om te starten bij thuisland LeasePlan Nederland. Het Nederlandse team beheert een van de meest duurzame vloten ter wereld en samen met het team wil ik ervoor zorgen dat onze klanten en leaserijders vanuit Finance de beste support krijgen die nodig is.” Managing Director Sander Pleij is ‘blij om de komst van Sjoerd aan te kondigen’. “Ik kijk ernaar uit om samen met Sjoerd en het complete MT onze stevige ambitie de komende jaren verder waar te maken.”

Verhuizing

Het aantreden van Van der Eijk komt kort na de verhuizing afgelopen december van alle flexibele zakelijke leaseactiviteiten van LeasePlan Nederland (huurauto’s, taxi’s en deelmobiliteit). Er is een nieuw pand neergezet langs de A2, vlak naast dat van CarNext waarin deze activiteiten waren ondergebracht. De verhuizing was volgens het bedrijf nodig om de snelgroeiende activiteiten van LeasePlan Flexible Fleet een eigen onderkomen te geven.