FinancialLease.nl geeft een jaar gratis leasen weg

FinancialLease.nl bestond op 8 maart tien jaar. Om dit te vieren maken ondernemers kans op een jaar lang gratis leasen. Het enige dat ze moeten doen is een lease-aanvraag indienen voor een zakelijke auto.

Ondernemers kunnen deelnemen door tijdens de actieperiode (van 8 t/m 31 maart 2021) een lease-aanvraag in te dienen voor financial lease. Het bedrijf kiest op 8 april, onder toezicht van een onafhankelijke partij, de prijswinnaar.

Mijlpaal

Naast het tienjarig jubileum viert het online leasebedrijf ook dat er voor het eerst meer dan 100.000 auto’s op de website staan. “De groei in het aanbod hebben we in korte tijd kunnen realiseren door te investeren in samenwerkingen met nieuwe autobedrijven,” vertelt directeur Jurriën van Dijk. Ook heeft FinancialLease.nl de voorwaarden waaraan de geadverteerde auto’s moeten voldoen versoepeld. Je vindt sinds kort ook occasions tot 10 jaar oud op de website van de leasemaatschappij.

Uitbreiding

Van Dijk: “Ondernemers hebben dankzij de uitbreiding keuze uit meer dan 100.000 auto’s, waarvan ruim 80 procent een jonge occasion is. Het grote voordeel van een occasion is dat deze direct leverbaar is.” Voor autobedrijven biedt de versoepeling ook extra mogelijkheden. “Zij krijgen de kans om meer auto’s te tonen en te verkopen via ons platform.”

FinancialLease.nl geeft een jaar gratis leasen weg - Automobielmanagement.nl

FinancialLease.nl geeft een jaar gratis leasen weg

FinancialLease.nl bestond op 8 maart tien jaar. Om dit te vieren maken ondernemers kans op een jaar lang gratis leasen. Het enige dat ze moeten doen is een lease-aanvraag indienen voor een zakelijke auto.

Ondernemers kunnen deelnemen door tijdens de actieperiode (van 8 t/m 31 maart 2021) een lease-aanvraag in te dienen voor financial lease. Het bedrijf kiest op 8 april, onder toezicht van een onafhankelijke partij, de prijswinnaar.

Mijlpaal

Naast het tienjarig jubileum viert het online leasebedrijf ook dat er voor het eerst meer dan 100.000 auto’s op de website staan. “De groei in het aanbod hebben we in korte tijd kunnen realiseren door te investeren in samenwerkingen met nieuwe autobedrijven,” vertelt directeur Jurriën van Dijk. Ook heeft FinancialLease.nl de voorwaarden waaraan de geadverteerde auto’s moeten voldoen versoepeld. Je vindt sinds kort ook occasions tot 10 jaar oud op de website van de leasemaatschappij.

Uitbreiding

Van Dijk: “Ondernemers hebben dankzij de uitbreiding keuze uit meer dan 100.000 auto’s, waarvan ruim 80 procent een jonge occasion is. Het grote voordeel van een occasion is dat deze direct leverbaar is.” Voor autobedrijven biedt de versoepeling ook extra mogelijkheden. “Zij krijgen de kans om meer auto’s te tonen en te verkopen via ons platform.”