Travelcard door grens van 250.000 tank- en laadpunten

Zakelijke rijders kunnen nu bij 250.000 Europese tankstations en laadpunten terecht met hun Travelcard. Travelcard is naar eigen zeggen de eerste aanbieder die de mijlpaal van een kwart miljoen tankstations en laadpunten heeft bereikt.

‘Tot voor kort hadden zakelijk rijders met een EV het gevoel dat ze vooral in Nederland moesten blijven. Gebruikers van een tank- of laadpas van Travelcard kunnen nu Europa doorkruisen. In vrijwel alle landen zijn voldoende laadpunten waar de pas wordt geaccepteerd,’ aldus Travelcard. Recent werden grote laadnetwerken in Oostenrijk en Zwitserland aangesloten. Daaronder de belangrijke netwerken van Green Motion, has.to.be en Wien Energie. In totaal gaat het om 9.200 nieuwe laadpunten.

App

“In Europa bieden we nu 195.000 laadpunten, waarvan 70.000 in Nederland”, vertelt Michael de Groot, directeur van Travelcard. “Voor zakelijk rijders die benzine of diesel tanken was er al nooit een probleem.” Daarmee komt er volgens Travelcard een einde aan de situatie dat zakelijk rijders met een EV soms wel vijf verschillende tankpassen bij zich moesten hebben, als ze naar het buitenland wilden. Alle laadpunten en tankstations zijn te vinden in de Travelcard app.

Lees ook:
Louwman Group investeert in Mobility Invest Group

Travelcard door grens van 250.000 tank- en laadpunten - Automobielmanagement.nl

Travelcard door grens van 250.000 tank- en laadpunten

Zakelijke rijders kunnen nu bij 250.000 Europese tankstations en laadpunten terecht met hun Travelcard. Travelcard is naar eigen zeggen de eerste aanbieder die de mijlpaal van een kwart miljoen tankstations en laadpunten heeft bereikt.

‘Tot voor kort hadden zakelijk rijders met een EV het gevoel dat ze vooral in Nederland moesten blijven. Gebruikers van een tank- of laadpas van Travelcard kunnen nu Europa doorkruisen. In vrijwel alle landen zijn voldoende laadpunten waar de pas wordt geaccepteerd,’ aldus Travelcard. Recent werden grote laadnetwerken in Oostenrijk en Zwitserland aangesloten. Daaronder de belangrijke netwerken van Green Motion, has.to.be en Wien Energie. In totaal gaat het om 9.200 nieuwe laadpunten.

App

“In Europa bieden we nu 195.000 laadpunten, waarvan 70.000 in Nederland”, vertelt Michael de Groot, directeur van Travelcard. “Voor zakelijk rijders die benzine of diesel tanken was er al nooit een probleem.” Daarmee komt er volgens Travelcard een einde aan de situatie dat zakelijk rijders met een EV soms wel vijf verschillende tankpassen bij zich moesten hebben, als ze naar het buitenland wilden. Alle laadpunten en tankstations zijn te vinden in de Travelcard app.

Lees ook:
Louwman Group investeert in Mobility Invest Group