Van Mossel introduceert Zakelijk Autodelen

Van Mossel springt met Zakelijk Autodelen in op de verminderde vraag naar leaseauto’s door de coronacrisis, en de stijgende vraag naar flexibele leaseproducten vanuit de zakelijke markt. De autodeelservice wordt aangeboden door Van Mossel Autolease en J&T Autolease.

‘In tijden waarin medewerkers minder zakelijk autorijden tegen gelijkblijvende kosten en ondernemers hun CO2-uitstoot en mobiliteitskosten willen verlagen, biedt Zakelijk Autodelen maximale flexibiliteit en gemak. Gemiddeld bedraagt de besparing op de kilometerkosten bij Zakelijk Autodelen al snel 15 procent vergeleken met poolauto’s, huurauto’s of losse declaraties’, aldus Van Missel in een verklaring.

Duurzaam

Het efficiënter gebruiken van minder zakelijke auto’s heeft een belangrijk duurzaam effect, denkt Van Mossel. ‘Bovendien is Zakelijk Autodelen een moderne vorm van zakelijke mobiliteit voor wagenparkbeheerders die open staan voor flexibele en eigentijdse oplossingen, en versterkt deze service het imago van moderne ondernemingen als betrokken werkgever’, denkt ‘slands grootste dealerbedrijf.

Meer flexibiliteit

“Van Mossel Autolease en J&T Autolease zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot complete mobiliteitsproviders die klanten ondersteunen bij het ondernemen,” verklaart Armand van Veen, Algemeen Directeur. “Met Zakelijk Autodelen zetten wij nu een volgende stap. Dit nieuwe initiatief sluit zowel voor onze klanten als voor onszelf aan bij de wens van toekomstgericht ondernemen en van meer flexibiliteit in mobiliteit.”

Lees ook:
Grootste dealerbedrijven steeds dominanter, Van Mossel verstevigt koppositie

Van Mossel introduceert Zakelijk Autodelen - Automobielmanagement.nl

Van Mossel introduceert Zakelijk Autodelen

Van Mossel springt met Zakelijk Autodelen in op de verminderde vraag naar leaseauto’s door de coronacrisis, en de stijgende vraag naar flexibele leaseproducten vanuit de zakelijke markt. De autodeelservice wordt aangeboden door Van Mossel Autolease en J&T Autolease.

‘In tijden waarin medewerkers minder zakelijk autorijden tegen gelijkblijvende kosten en ondernemers hun CO2-uitstoot en mobiliteitskosten willen verlagen, biedt Zakelijk Autodelen maximale flexibiliteit en gemak. Gemiddeld bedraagt de besparing op de kilometerkosten bij Zakelijk Autodelen al snel 15 procent vergeleken met poolauto’s, huurauto’s of losse declaraties’, aldus Van Missel in een verklaring.

Duurzaam

Het efficiënter gebruiken van minder zakelijke auto’s heeft een belangrijk duurzaam effect, denkt Van Mossel. ‘Bovendien is Zakelijk Autodelen een moderne vorm van zakelijke mobiliteit voor wagenparkbeheerders die open staan voor flexibele en eigentijdse oplossingen, en versterkt deze service het imago van moderne ondernemingen als betrokken werkgever’, denkt ‘slands grootste dealerbedrijf.

Meer flexibiliteit

“Van Mossel Autolease en J&T Autolease zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot complete mobiliteitsproviders die klanten ondersteunen bij het ondernemen,” verklaart Armand van Veen, Algemeen Directeur. “Met Zakelijk Autodelen zetten wij nu een volgende stap. Dit nieuwe initiatief sluit zowel voor onze klanten als voor onszelf aan bij de wens van toekomstgericht ondernemen en van meer flexibiliteit in mobiliteit.”

Lees ook:
Grootste dealerbedrijven steeds dominanter, Van Mossel verstevigt koppositie