ALD stapt in Belgische MaaS startup Skipr

Leasemaatschappij ALD heeft een belang van 17 procent genomen in de Belgische startup Skipr. ALD heeft daartoe een overeenkomst gesloten met bestaande investeerders waaronder Lab Box, de startup financieringstak van autobedrijf d’Ieteren. Hoeveel geld met de deal is gemoeid, wordt niet bekend gemaakt.

Skipr biedt MaaS-oplossingen voor bedrijven in België en Frankrijk om hun mobiliteit te managen, plannen, boeken en betalen via een app, een management platform en een betaalkaart. Op die manier kunnen ondernemingen hun mobiliteitsbudget managen waarmee ze werknemers ook de mogelijkheid kunnen bieden om een zakenauto om te ruilen voor een individueel mobiliteitsbudget.

ALD denkt de expertise van Skipr met name ook in te zetten voor het aanvullen en versterken van haar mobiliteitsaanbod in ons land.

Lees ook:
ALD: groei elektrisch rijden geremd door laadinfrastructuur

ALD stapt in Belgische MaaS startup Skipr - Automobielmanagement.nl

ALD stapt in Belgische MaaS startup Skipr

Leasemaatschappij ALD heeft een belang van 17 procent genomen in de Belgische startup Skipr. ALD heeft daartoe een overeenkomst gesloten met bestaande investeerders waaronder Lab Box, de startup financieringstak van autobedrijf d’Ieteren. Hoeveel geld met de deal is gemoeid, wordt niet bekend gemaakt.

Skipr biedt MaaS-oplossingen voor bedrijven in België en Frankrijk om hun mobiliteit te managen, plannen, boeken en betalen via een app, een management platform en een betaalkaart. Op die manier kunnen ondernemingen hun mobiliteitsbudget managen waarmee ze werknemers ook de mogelijkheid kunnen bieden om een zakenauto om te ruilen voor een individueel mobiliteitsbudget.

ALD denkt de expertise van Skipr met name ook in te zetten voor het aanvullen en versterken van haar mobiliteitsaanbod in ons land.

Lees ook:
ALD: groei elektrisch rijden geremd door laadinfrastructuur