ALD Automotive lanceert lease services voor Tesla’s in Europa

ALD Automotive is de preferred operational leasepartner van Tesla in Europa. Zakelijke klanten van ALD Automotive kunnen in 16 Europese landen gebruikmaken van alle full-service leasecontracten voor de Model 3, Model Y, Model S en Model X van de elektrische autofabrikant. In Nederland geldt dit ook voor particuliere klanten.

Klanten die een leasecontract via ALD Automotive afsluiten, maken gebruik van de volledige dienstverlening waarbij onder meer de bandenwissel, pechhulp, verzekeringen en de registratie van het voertuig is inbegrepen. Ook onderhoud aan de leaseauto en de mobiele service worden volledig verzorgd via alle Tesla locaties in heel Europa. Dit laat ALD weten in een verklaring.

Particulier

Naast Nederland kunnen particulieren ook in Frankrijk, Finland, Ierland, en Denemarken gebruikmaken van de full-service lease opties voor Tesla’s personenauto’s. Pravin Chaturi, Partnerships Director ALD Automotive Nederland: “We kunnen zo het volledige aanbod aan modellen van Tesla aanbieden aan de zakelijke markt. Ook kunnen we de particuliere markt bedienen.”

Lees ook:
ALD: groei elektrisch rijden geremd door laadinfrastructuur

ALD Automotive lanceert lease services voor Tesla’s in Europa - Automobielmanagement.nl

ALD Automotive lanceert lease services voor Tesla’s in Europa

ALD Automotive is de preferred operational leasepartner van Tesla in Europa. Zakelijke klanten van ALD Automotive kunnen in 16 Europese landen gebruikmaken van alle full-service leasecontracten voor de Model 3, Model Y, Model S en Model X van de elektrische autofabrikant. In Nederland geldt dit ook voor particuliere klanten.

Klanten die een leasecontract via ALD Automotive afsluiten, maken gebruik van de volledige dienstverlening waarbij onder meer de bandenwissel, pechhulp, verzekeringen en de registratie van het voertuig is inbegrepen. Ook onderhoud aan de leaseauto en de mobiele service worden volledig verzorgd via alle Tesla locaties in heel Europa. Dit laat ALD weten in een verklaring.

Particulier

Naast Nederland kunnen particulieren ook in Frankrijk, Finland, Ierland, en Denemarken gebruikmaken van de full-service lease opties voor Tesla’s personenauto’s. Pravin Chaturi, Partnerships Director ALD Automotive Nederland: “We kunnen zo het volledige aanbod aan modellen van Tesla aanbieden aan de zakelijke markt. Ook kunnen we de particuliere markt bedienen.”

Lees ook:
ALD: groei elektrisch rijden geremd door laadinfrastructuur