De samenwerking begint in het eerste kwartaal van 2023 met de lancering van de nieuwe compacte premium-SUV van smart. Het bedrijf wil transformeren naar een toonaangevende speler in stedelijke, elektrische en connected mobility.

Volledig digitaal

Via een volledig geïntegreerd digitaal aanbod zullen de leasediensten van ALD Automotive voor de elektrische voertuigen rechtstreeks op de website van smart en via het smart local network beschikbaar zijn. ALD Automotive verwerkt contracten volledig online, van kredietbeoordeling tot e-ondertekening van het contract, en beheert de lease voor de duur van het contract.

De diensten zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zwitserland en het VK en te zijner tijd wordt er uitgebreid naar andere Europese markten.

Lees ook:
ALD Automotive lanceert lease services voor Tesla’s in Europa