Financial Lease Partner: hoogwaardige leads met financial lease

brand story

Autobedrijven vinden het vaak lastig om financial lease aan te bieden. Financial Lease Partner ontzorgt autobedrijven door dat traject uit handen te nemen en biedt ondersteuning op marketinggebied. Het resultaat: een extra verdienmogelijkheid en goede leads voor het autobedrijf.

Financial Lease Partner zorgt ervoor dat autobedrijven financial lease kunnen aanbieden. “We werken met modules die autobedrijven op hun website kunnen plaatsen. De aanschafprijs wordt automatisch omgezet naar maandbedragen”, aldus Iseikh Nasibdar, manager bij Financial Lease Partner. “Daardoor zijn auto’s aantrekkelijker geprijsd en is er een extra mogelijkheid tot financiering. Zo kunnen de autobedrijven de voorraad nóg beter verkopen op hun eigen website”, vult marketingmanager Kimberley van Everdingen aan. “Een aanvraag wordt direct doorgezet naar onze adviseurs, die met het autobedrijf een Financial Leaseadvies geven, de administratie uit handen nemen, en samen met de autoverkoper de deal sluiten.”

Online en offline promotiemogelijkheden

“Wij ondersteunen het autobedrijf met gratis promotiemogelijkheden waardoor zij nóg kwalitatievere leads ontvangen”, aldus Nasibdar. Doordat FinancialLease.nl onder andere op Google, social media en autoportalen zichzelf uitstekend vertegenwoordigt, zorgt men ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar komen. Van Everdingen: “We zijn continu bezig met het optimaliseren van de klantreis. Wij weten hoe we ondernemers met een mobiliteitsbehoefte kunnen bereiken met de occasionvoorraad van de autobedrijven waarmee wij samenwerken.” Autobedrijven profiteren zo van onder andere online zichtbaarheid, gratis adverteren en kwalitatieve leads.

Dit artikel verscheen in het thema Marketing & Retail van AM november 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Financial Lease Partner: hoogwaardige leads met financial lease - Automobielmanagement.nl

Financial Lease Partner: hoogwaardige leads met financial lease

brand story

Autobedrijven vinden het vaak lastig om financial lease aan te bieden. Financial Lease Partner ontzorgt autobedrijven door dat traject uit handen te nemen en biedt ondersteuning op marketinggebied. Het resultaat: een extra verdienmogelijkheid en goede leads voor het autobedrijf.

Financial Lease Partner zorgt ervoor dat autobedrijven financial lease kunnen aanbieden. “We werken met modules die autobedrijven op hun website kunnen plaatsen. De aanschafprijs wordt automatisch omgezet naar maandbedragen”, aldus Iseikh Nasibdar, manager bij Financial Lease Partner. “Daardoor zijn auto’s aantrekkelijker geprijsd en is er een extra mogelijkheid tot financiering. Zo kunnen de autobedrijven de voorraad nóg beter verkopen op hun eigen website”, vult marketingmanager Kimberley van Everdingen aan. “Een aanvraag wordt direct doorgezet naar onze adviseurs, die met het autobedrijf een Financial Leaseadvies geven, de administratie uit handen nemen, en samen met de autoverkoper de deal sluiten.”

Online en offline promotiemogelijkheden

“Wij ondersteunen het autobedrijf met gratis promotiemogelijkheden waardoor zij nóg kwalitatievere leads ontvangen”, aldus Nasibdar. Doordat FinancialLease.nl onder andere op Google, social media en autoportalen zichzelf uitstekend vertegenwoordigt, zorgt men ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar komen. Van Everdingen: “We zijn continu bezig met het optimaliseren van de klantreis. Wij weten hoe we ondernemers met een mobiliteitsbehoefte kunnen bereiken met de occasionvoorraad van de autobedrijven waarmee wij samenwerken.” Autobedrijven profiteren zo van onder andere online zichtbaarheid, gratis adverteren en kwalitatieve leads.

Dit artikel verscheen in het thema Marketing & Retail van AM november 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg