Markus Deusing nieuwe directeur Alphabet International

Markus Deusing is per 1 januari 2022 de nieuwe algemeen directeur van Alphabet International. Hij volgt Marco Lessacher op, die naar BMW Group Financial Services vertrekt. In zijn nieuwe positie treedt Deusing op als de hoogste vertegenwoordiger van Alphabet in Europa.

Markus Deusing wordt verantwoordelijk voor het B2B-segment, kleine en middelgrote bedrijven en internationale zakelijke klanten. “Ik kijk echt uit naar mijn nieuwe functie,” zegt hij. “De sector verandert momenteel enorm snel. Verandering is een essentieel onderdeel van het DNA van Alphabet, dus dat maakt het nog interessanter.”

Deusing begon zijn carrière bij de BMW Group in 2005 en heeft sindsdien verschillende managementfuncties uitgeoefend in Duitsland. In zijn vorige functie als commercieel directeur heeft hij een bijdrage geleverd aan de duurzaamheid en digitalisering van het bedrijf. De laatste twee jaar heeft hij de verkooporganisatie door een bijzonder veranderlijke periode geloodst, aldus Alphabet in een verklaring.

Lees ook:
Friesland Lease en Alphabet winnaars ‘Beste leasemaatschappij 2020’

Markus Deusing nieuwe directeur Alphabet International - Automobielmanagement.nl

Markus Deusing nieuwe directeur Alphabet International

Markus Deusing is per 1 januari 2022 de nieuwe algemeen directeur van Alphabet International. Hij volgt Marco Lessacher op, die naar BMW Group Financial Services vertrekt. In zijn nieuwe positie treedt Deusing op als de hoogste vertegenwoordiger van Alphabet in Europa.

Markus Deusing wordt verantwoordelijk voor het B2B-segment, kleine en middelgrote bedrijven en internationale zakelijke klanten. “Ik kijk echt uit naar mijn nieuwe functie,” zegt hij. “De sector verandert momenteel enorm snel. Verandering is een essentieel onderdeel van het DNA van Alphabet, dus dat maakt het nog interessanter.”

Deusing begon zijn carrière bij de BMW Group in 2005 en heeft sindsdien verschillende managementfuncties uitgeoefend in Duitsland. In zijn vorige functie als commercieel directeur heeft hij een bijdrage geleverd aan de duurzaamheid en digitalisering van het bedrijf. De laatste twee jaar heeft hij de verkooporganisatie door een bijzonder veranderlijke periode geloodst, aldus Alphabet in een verklaring.

Lees ook:
Friesland Lease en Alphabet winnaars ‘Beste leasemaatschappij 2020’