Markus Deusing wordt verantwoordelijk voor het B2B-segment, kleine en middelgrote bedrijven en internationale zakelijke klanten. “Ik kijk echt uit naar mijn nieuwe functie,” zegt hij. “De sector verandert momenteel enorm snel. Verandering is een essentieel onderdeel van het DNA van Alphabet, dus dat maakt het nog interessanter.”

Deusing begon zijn carrière bij de BMW Group in 2005 en heeft sindsdien verschillende managementfuncties uitgeoefend in Duitsland. In zijn vorige functie als commercieel directeur heeft hij een bijdrage geleverd aan de duurzaamheid en digitalisering van het bedrijf. De laatste twee jaar heeft hij de verkooporganisatie door een bijzonder veranderlijke periode geloodst, aldus Alphabet in een verklaring.

Lees ook:
Friesland Lease en Alphabet winnaars ‘Beste leasemaatschappij 2020’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding