Athlon en Arval leveren leaseauto’s aan EU

De Europese Unie gaat 328 personen- en bestelwagens leasen. Daarvoor zijn contracten afgesloten met Athlon en Arval voor een totaalbedrag van 28,2 miljoen euro. Dat is gebeurd na een al vorig jaar uitgeschreven openbare aanbestedingsronde.

Arval, eigendom van de Franse bank BNP Paribas, gaat 155 personenauto’s en 27 bestelwagens leveren voor 13,4 miljoen euro. Bij Athlon, dochter van de Mercedes-Benz Groep, gaat het om 155 auto’s of grotere SUV’s en 46 bestelwagens voor 13,8 miljoen euro. De contracten zijn omschreven als verhuur voor de lange termijn zonder recht van koop.

Vergaderen

De luxe personenwagens zijn bestemd voor het vervoer van de 27 EU-commissarissen – voor elk EU-land één – en hoge functionarissen van de Europese Commissie, het Hof van Justitie, de speciale EU comités voor de regio’s en voor economische zaken en de Europese Investeringsbank. Een deel van dat vervoer, ook met de bestelwagens, betreft de maandelijkse reizen tussen Brussel en Straatsburg, de Franse stad waar het Europese Parlement nog altijd één week per maand verplicht vergadert.

Lees ook:
Emil Frey en Arval beginnen leasebedrijf Autosphere Lease

Athlon en Arval leveren leaseauto’s aan EU - Automobielmanagement.nl

Athlon en Arval leveren leaseauto’s aan EU

De Europese Unie gaat 328 personen- en bestelwagens leasen. Daarvoor zijn contracten afgesloten met Athlon en Arval voor een totaalbedrag van 28,2 miljoen euro. Dat is gebeurd na een al vorig jaar uitgeschreven openbare aanbestedingsronde.

Arval, eigendom van de Franse bank BNP Paribas, gaat 155 personenauto’s en 27 bestelwagens leveren voor 13,4 miljoen euro. Bij Athlon, dochter van de Mercedes-Benz Groep, gaat het om 155 auto’s of grotere SUV’s en 46 bestelwagens voor 13,8 miljoen euro. De contracten zijn omschreven als verhuur voor de lange termijn zonder recht van koop.

Vergaderen

De luxe personenwagens zijn bestemd voor het vervoer van de 27 EU-commissarissen – voor elk EU-land één – en hoge functionarissen van de Europese Commissie, het Hof van Justitie, de speciale EU comités voor de regio’s en voor economische zaken en de Europese Investeringsbank. Een deel van dat vervoer, ook met de bestelwagens, betreft de maandelijkse reizen tussen Brussel en Straatsburg, de Franse stad waar het Europese Parlement nog altijd één week per maand verplicht vergadert.

Lees ook:
Emil Frey en Arval beginnen leasebedrijf Autosphere Lease