AutoScout24 neemt portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over

Het Duitse LeasingMarkt, onderdeel van AutoScout24, neemt de Nederlandse portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over. De portals zijn in Nederland marktleider op het gebied van lease-aanbiedingen, voor nieuwe en gebruikte auto’s.

“LeasingMarkt.de, AutoScout24 en LeaseVergelijker bieden een sterke synergie, die we willen gebruiken om de Nederlandse leasemarkt transparanter en duidelijker” te maken, zegt Robin Tschöpe, Co-CEO van LeasingMarkt.de.

Optimistisch

Wilbert Philippo, oprichter van LeaseVergelijker en LeaseTrader, blijft deel uitmaken van het team en is optimistisch over de toekomst: “Ik ben erg blij om deel uit te maken van de AutoScout24- en LeasingMarkt-familie. Onze lokale marktkennis ontmoet jarenlange ervaring in technologie en marketing, dus de bundeling van onze expertise biedt de beste voorwaarden voor een succesvolle toekomst.”

LeaseTrader en LeaseVergelijker zullen het huidige model van LeasingMarkt, waarbij dealers en leasemaatschappijen gratis hun auto’s kunnen adverteren, verder uitrollen. Er wordt alleen afgerekend op basis van ontvangen leads.

Lees ook:
AutoScout24 koopt handelsplatform AUTOproff

Reageren
500 tekens over
AutoScout24 neemt portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over - Automobielmanagement.nl

AutoScout24 neemt portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over

Het Duitse LeasingMarkt, onderdeel van AutoScout24, neemt de Nederlandse portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over. De portals zijn in Nederland marktleider op het gebied van lease-aanbiedingen, voor nieuwe en gebruikte auto’s.

“LeasingMarkt.de, AutoScout24 en LeaseVergelijker bieden een sterke synergie, die we willen gebruiken om de Nederlandse leasemarkt transparanter en duidelijker” te maken, zegt Robin Tschöpe, Co-CEO van LeasingMarkt.de.

Optimistisch

Wilbert Philippo, oprichter van LeaseVergelijker en LeaseTrader, blijft deel uitmaken van het team en is optimistisch over de toekomst: “Ik ben erg blij om deel uit te maken van de AutoScout24- en LeasingMarkt-familie. Onze lokale marktkennis ontmoet jarenlange ervaring in technologie en marketing, dus de bundeling van onze expertise biedt de beste voorwaarden voor een succesvolle toekomst.”

LeaseTrader en LeaseVergelijker zullen het huidige model van LeasingMarkt, waarbij dealers en leasemaatschappijen gratis hun auto’s kunnen adverteren, verder uitrollen. Er wordt alleen afgerekend op basis van ontvangen leads.

Lees ook:
AutoScout24 koopt handelsplatform AUTOproff