Pravin Chaturi, Partnerships Director ALD Automotive Nederland: “Nu Harley-Davidson voor het eerst via private lease beschikbaar wordt, zullen de motoren voor een bredere doelgroep toegankelijk zijn. Met name voor de jongere generatie motorliefhebbers, bij wie gebruik steeds belangrijker wordt dan bezit, zal private lease aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een motorfiets.”

Digitale klantbeleving

De klantbeleving is volledig gedigitaliseerd, van het samenstellen van de motorfiets tot het afsluiten van de overeenkomst. ALD’s digitale platform ondersteunt Harley-Davidson om het oriëntatieproces en het afsluiten van een leaseovereenkomst voor consumenten eenvoudig te maken.

Aanbod

Voor een maandbedrag is een gloednieuwe Harley-Davidson naar wens te leasen, met looptijden variërend van twee tot vier jaar. Er is een private lease aanbod van 21 modellen.

Lees ook:
AutoScout24 komt met auto-abonnementen