Audi ontwerpt voetbaltafel

Audi heeft een eigen voetbaltafel ontworpen. Eén exemplaar van de twintig unieke tafels moet een slordige 12.900 euro kosten.

De voetbaltafel werd ontworpen door tien Audi werknemers, waar na een jaar de eerste prototypes uit kwamen. Dit ontwerp werd gebruikt door voetbaltafelproducent Leonhart om een twintigtal voetbaltafels te produceren.

Thomas Przesdzink, Duits tafelvoetbalkampioen, heeft de Audi Design table uitvoerig getest.
"Hij ziet er geweldig uit," aldus Przesdzink. "Dat zegt natuurlijk niks over het gebruik, maar ook dat viel niet tegen: het is een uitstekende voetbaltafel. Hij kan absoluut gebruikt worden voor officiele toernooien."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Audi ontwerpt voetbaltafel - Automobielmanagement.nl

Audi ontwerpt voetbaltafel

Audi heeft een eigen voetbaltafel ontworpen. Eén exemplaar van de twintig unieke tafels moet een slordige 12.900 euro kosten.

De voetbaltafel werd ontworpen door tien Audi werknemers, waar na een jaar de eerste prototypes uit kwamen. Dit ontwerp werd gebruikt door voetbaltafelproducent Leonhart om een twintigtal voetbaltafels te produceren.

Thomas Przesdzink, Duits tafelvoetbalkampioen, heeft de Audi Design table uitvoerig getest.
"Hij ziet er geweldig uit," aldus Przesdzink. "Dat zegt natuurlijk niks over het gebruik, maar ook dat viel niet tegen: het is een uitstekende voetbaltafel. Hij kan absoluut gebruikt worden voor officiele toernooien."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding