Ferrari populairste merk op internet

Internetgebruikers houden het meest van Ferrari. Dat blijkt uit een analyse van de Italiaanse krant Italia Oggi in samenwerking met een onderzoeksbureau.

Ferrari ontving 92 procent positieve feedback en versloeg daarmee andere luxe merken, zowel Italiaans als wereldwijd. Onderzocht werd niet alleen de geleverde inhoud op internetsites, maar ook wat mensen schrijven op blogs en social media.

Ferrari populairste merk op internet - Automobielmanagement.nl

Ferrari populairste merk op internet

Internetgebruikers houden het meest van Ferrari. Dat blijkt uit een analyse van de Italiaanse krant Italia Oggi in samenwerking met een onderzoeksbureau.

Ferrari ontving 92 procent positieve feedback en versloeg daarmee andere luxe merken, zowel Italiaans als wereldwijd. Onderzocht werd niet alleen de geleverde inhoud op internetsites, maar ook wat mensen schrijven op blogs en social media.