Navigon serveert driegangen diner

Zin in een goede luch? Voor de Navigon Fresh zijn de Europese Michelin guides te koop. De Red Guide van Michelin biedt meer dan 51 duizend tips voor hotels en restaurants in 24 Europese landen.

Naast contactgegevens geeft het systeem informatie over menuprijzen, soort accommodatie en mogelijkheden voor parkeren. De cijfers van Michelin experts bieden daarnaast extra ondersteuning bij de keuze voor het juiste hotel of restaurant. De hotels en restaurants zijn opgedeeld in respectievelijk dertien en negentien verschillende categorieën, van "standaard tot en met "luxe". Een toelichting bij de locaties geeft meer inzicht over de gelegenheid zoals de culinaire specialiteiten of hotelfaciliteiten. In de grotere steden staan ook de dichtstbijzijnde openbaar vervoerverbindingen weergegeven.

De Michelin Green Guide heeft 9.300 Points of Interest (POI) met bijzondere bestemmingen zoals musea, historische plaatsen, mooie natuuromgevingen, monumenten en vrijetijdsbestemmingen. Bij deze plaatsen staat handige achtergrondinformatie zoals openingstijden, toegangsprijs, reviews en foto’s worden direct weergegeven op het scherm van het navigatiesysteem.

De gidsen zijn volledig geïntegreerd in het navigatiemenu. De gebruiker selecteert eerst het land en de stad en krijgt daarna een overzicht met relevante bestemmingen van hotels, restaurants en musea. Voor een optimale oriëntatie worden de Michelin POI’s ook weergegeven op de kaart. De Michelin Red Guide met hotels en restaurants is beschikbaar via de Navigon FreshShop voor 19,95 euro. De Michelin Green Guide met de bijzondere locaties kost 14,95 en is net als de Red Guide via Navigon Fresh te downloaden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Navigon serveert driegangen diner - Automobielmanagement.nl

Navigon serveert driegangen diner

Zin in een goede luch? Voor de Navigon Fresh zijn de Europese Michelin guides te koop. De Red Guide van Michelin biedt meer dan 51 duizend tips voor hotels en restaurants in 24 Europese landen.

Naast contactgegevens geeft het systeem informatie over menuprijzen, soort accommodatie en mogelijkheden voor parkeren. De cijfers van Michelin experts bieden daarnaast extra ondersteuning bij de keuze voor het juiste hotel of restaurant. De hotels en restaurants zijn opgedeeld in respectievelijk dertien en negentien verschillende categorieën, van "standaard tot en met "luxe". Een toelichting bij de locaties geeft meer inzicht over de gelegenheid zoals de culinaire specialiteiten of hotelfaciliteiten. In de grotere steden staan ook de dichtstbijzijnde openbaar vervoerverbindingen weergegeven.

De Michelin Green Guide heeft 9.300 Points of Interest (POI) met bijzondere bestemmingen zoals musea, historische plaatsen, mooie natuuromgevingen, monumenten en vrijetijdsbestemmingen. Bij deze plaatsen staat handige achtergrondinformatie zoals openingstijden, toegangsprijs, reviews en foto’s worden direct weergegeven op het scherm van het navigatiesysteem.

De gidsen zijn volledig geïntegreerd in het navigatiemenu. De gebruiker selecteert eerst het land en de stad en krijgt daarna een overzicht met relevante bestemmingen van hotels, restaurants en musea. Voor een optimale oriëntatie worden de Michelin POI’s ook weergegeven op de kaart. De Michelin Red Guide met hotels en restaurants is beschikbaar via de Navigon FreshShop voor 19,95 euro. De Michelin Green Guide met de bijzondere locaties kost 14,95 en is net als de Red Guide via Navigon Fresh te downloaden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding