Doordat deze Long Wheelbase 12,5 centimeter verlengd is hebben de gasten achterin uitstekend zitcomfort. ‘Wat een luxe heeft deze auto, via spraakherkenning kan je zelfs je stoelverwarming aanzetten’, roept Jonnie Boer enthousiast.
De Jaguar XJ wordt aangedreven door een 3.0 V6 dieselmotor die naast het leveren van stevige prestaties ook een groen C-label draagt. 
De gasten van De Librije werden gedurende de afgelopen zomermaanden per sloep naar De Librije gevaren, maar een Jaguar XJ LWB is wel even iets anders. De butlers van Librije’s Hotel hebben een rij-instructiecursus gehad om de ruime mogelijkheden en functionaliteiten van de Jaguar XJ optimaal te kunnen benutten. Eén van de butlers licht toe dat deze Jaguar ook ingezet gaat worden als valet-service. "Dus na een avond heerlijk eten in één van onze restaurants, brengen wij u op verzoek naar uw eigen huis. Dat is dus dubbel genieten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding