De Cars for Charity Foundation houdt de dag voor de elfde keer De kinderen die dit jaar mee mogen rijden, zijn geselecteerd door de Nederlandse Nierpatiënten Vereniging. Vijftig kinderen tussen de 12 en 21 jaar met een levensveranderende en soms zelfs levensbedreigende nieraandoening, kunnen deze dag even hun ziekte vergeten. Auto’s waarin de kinderen kunnen meerijden zijn onder meer een Ferrari Enzo, een Porsche Carrera GT en een Koenigsegg CC8S.

Automotive hoofdsponsor dit jaar is Kroymans en dus is de organisatie verzekerd van een aantal spectaculaire Ferrari’s en Aston Martins, waaronder een 458 Italia en een California en de nieuwe Aston Martin Rapide. Andere bijzondere auto’s die meerijden zijn een Bugatti EB110 SS, een Morgan Aero SuperSports, een Mercedes SLS AMG en een Ferrari 430 Scuderia. Dit jaar rijdt er voor het eerst een elektrische auto mee, die wordt gesponsord door Rabobank Utrechtse Heuvelrug: een Tesla Roadster.

Cars for Charity Foundation is opgericht met het doel liefdadigheid en mobiliteit met elkaar te verbinden.

http://www.carsforcharity.nl

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding