Na een keuring op constructie, decoratie en originaliteit was het tijd voor de race tussen de finalisten. Het commentaar werd verzorgd door F1-verslaggever Jack Plooij.

Vader en zoon (3) Wouters kwamen uiteindelijk als winnaar uit de bus. "We zijn beiden gek op autosport," zo vertelt trotse vader Joost. "Het was dan ook erg leuk om samen een Formule 1-wagen te maken."

In de Formula Dremel Challenge maken deelnemers Formule 1-wagens uit een blok hout. Tijdens de testdagen bij verschillende Formido vestigingen konden de bolides getest worden. De grote finale vond dus afgelopen zondag plaats, met als hoofdprijs twee kaarten naar de GP van Groot-Brittannië in 2011.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding