De timing van de verschijning van het boek pakt wellicht gelukkig uit, omdat het belangrijke onderwerp van het boek is ‘het structurele, in processen ingebakken onfatsoen van banken, verzekeraars, winkels en webwinkels, erergiebedrijven, telecombedrijven en noem maar op…’ En dat precies op het moment dat Youp van ’t Hek besloten heeft zijn bekendheid in de strijd te werpen om het volk in opstand te doen komen tegen deze praktijken.  

Erwin Wijman zegt zelf dat het boek ‘een afrekening’ is met de verkoopmaffia. "Maar het is vooral een boek waarin ik probeer aan te tonen dat aardige bedrijven meer succes hebben. Want aardig zijn, is gewoon lucratiever. Of kent u een fatsoenlijk bedrijf dat onlangs failliet is gegaan?"

Het boek (254 pagina’s) leest gemakkelijk. De uitgever is Haystack in Zaltbommel.  

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding