Met het aanstellen van Karl Lagerfeld sloeg Pirelli voor zijn 38ste kalender twee vliegen in één klap: volop aandacht vanuit de modewereld voor de artistieke prestatie van de Duitse modekoning en een mooie ingang naar hedendaagse topmodellen zoals Bianca Balti, Freja Beha (what’s in a name) Erichsen, Magdalena Frackowiak, Anja Rubik, Abbey Lee Kershaw, Heidi Mount, Erin Wasson, Natasha Poly, Lara Stone, Daria Werbowy, en Iris Strubegger. Grote verrassing van dit jaar: Topactrice Julianne Moore (special agent in Hannibal) staat er ook op. Voor de geïnteresseerden onder u: er staan ook ontkleedde mannen op, te weten Baptiste Giabicone en Brad Kroenig.

Nu eens geen exotische tripjes naar verre oorden voor deze stukuitingen. Nee, Herr Lagerfeld bleef gewoon thuis in de studio. Die dan weer wel in Parijs staat, dus echt medelijden hoeven we daar niet mee te hebben. De artistieke naam die aan de kalender is gegeven, luidt ‘Mythology’. Of u het uit de foto’s haalt, kunt u in de rechtsgelegen fotogalerij bepalen. Een klik op de foto geeft een vergroot formaat.

Meer over kalenders in de autobranche in ons speciale dossier: KLIK HIER

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding