De Australian Open is het grootste sportevenement op het zuidelijk halfrond en de eerste van de Grand Slam tennistoernooien die ieder jaar worden gehouden. Naast officieel sponsor van het eerste Grand Slam van het kalenderjaar zal Maxxis ook de officiële autoband zijn van de Australian Open (17 t/m 30 januar, Melbourne). Maxxis zal naamdrager zijn op de Rod Lava Arena (Centre Court) en mag ook het Australian Open-logo te gebruiken in de marketingmaterialen en promotionele activiteiten. De sponsoring geeft Maxxis exposure aan consumenten over de hele wereld.
RBI is al zo’n twintig jaar exclusief distributeur van het merk Maxxis voor de Benelux en sinds 2007 ook voor Frankrijk. Maxxis komt van oorsprong uit Taiwan en staat wereldwijd op de tiende plaats van bandenfabrikanten – meteen achter de bekende A-merken. Maxxis International levert al meer dan veertig jaar banden voor zowel de eerste montage als de vervangingsmarkt. Het merk verdeelt zijn producten in ongeveer 170 landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding