Op die dag staat Brussel vrijwel geheel in het teken van de beroemdste Volkswagen ooit. Het Love Bugs Parade gedoopte evenement wordt voor de derde keer gehouden. Volgens de organisatie zullen er dit keer zo’n 100 Kevers op de parade afkomen. De opzet van het spektakel is groter dan ooit. Na een voorzichtige start in 2009 rekent de organisatie dit jaar op een groter aantal deelnemers. Ook de nieuwe New Beetle mag zich aansluiten bij de menigte. . De deelnemers aan de Love Bugs Parade verzamelen zich aan de Esplanade van het Jubelpark ter hoogte van het automuseum Autoworld. Om 14.00 uur vertrekt de stoet, om via een lange tussenstop op het Paleizenplein rond 15.30 uur weer in het Jubelpark te arriveren. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0032 2 772 34 26 of e-mailen naar patriciaraes@scarlet.be .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding