Om dat te vieren zal iedere Flying Lady op een Rolls-Royce Ghost of Phantom die dit jaar geproduceerd wordt een speciale inscriptie krijgen. In het lettertype ITC Willow wordt de tekst Spirit of Ecstasy Centenary – 2011 aangebracht.

Daarnaast zijn er dit speciale jaar enkele evenementen gepland. Op 6 februari, de datum dat het ontwerp van Charles Sykes’ Spirit of Ecstasy werd geregistreerd, is er een speciale rit door het centrum van Londen. Honderd klassieke modellen van Rolls-Royce zullen een route rijden door de stad langs markante plaatsen. Daar vallen bijvoorbeeld Berkeley Square en Conduit Street onder, de huidige en de vroegere vestigingsplaatsen van Rolls-Royce in Londen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding