Mogelijke kandidaten kunnen tot 28 maart voorgedragen worden op de speciale website van Porsche. Een vakjury maakt op 25 mei de winnares bekend. Daarnaast kunnen bezoekers op dezelfde website ook stemmen voor de publieksprijs. 
Onderneemsters die een succesvol bedrijf hebben opgebouwd en die voor eigen rekening en risico ondernemen, kunnen zich aanmelden voor de Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing. Alle inzendingen worden beoordeeld door de jury en op basis daarvan worden 50 dames geselecteerd. De vakjury past vervolgens nog een selectieronde toe, waarna vijf dames overblijven voor de hoofdprijs. Voor de publieksprijs geldt slechts één criterium: de onderneemster die van alle 50 genomineerden de meest stemmen krijgt, is winnares. Zowel de Porsche Onderneemster van het Jaar Award als de publieksprijs worden op 25 mei aanstaande uitgereikt. 
De winnares krijgt naast de erkenning en een trofee een half jaar de beschikking over een Porsche Cayman, een schilderij van kunsthandel Simonis en Buunk, een Rolex horloge van Schaap en Citroen, een kledingpakket van Gant en het home theater system BDS-800 van Harman Kardon. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding