Dean werkt sinds twee jaar bij Hefra op de afdeling Sales en is daarnaast coördinator Recycling. In zijn vrije tijd is hij te boeken als zanger (www.andrewdean.nl). Ook de nieuwjaarsreceptie van Hefra en het veertigjarig bestaan van de onderneming luisterde hij op.

Tijdens de AutovakRAI verzorgt Dean zowel dinsdag- als donderdagavond twee keer een live optreden van een half uur (aanvang: 20.30, c.q. 21.15 uur), Hij brengt soul- en andere klassiekers ten gehore en staat ook open voor verzoeknummers. De instrumentale begeleiding komt uit de laptop.

Het betreft hier overigens een heuse primeur: Deans oorspronkelijk voor de Automechanika 2010 geplande muzikale debuut ging vorig jaar september op het laatste moment niet door. Bekijk en beluister in onderstaand filmpje de kwaliteiten van Andrew Dean.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding