Op de website Carculator.nl gaat het om een vergelijking op onder meer kosten en CO2-uitstoot/verbruik. Na invoering van het kenteken krijgt de bezoeker te zien welke groene alternatieven de Volkswagen Groep levert voor zijn huidige auto en hoeveel CO2 er in totaal bespaard wordt wanneer de bezoeker de geboden adviezen opvolgt. 

Bezoekers van de AutoRAI kunnen op de stand van Carculator.nl live hun groene licht opsteken. De consument met het grootste verschil tussen de CO2-uitstoot van zijn huidige auto en het Volkswagen alternatief, wint deze alternatieve auto. Ook is er een verblijf van 10 minuten in een bal van 100% schone lucht te winnen. Deze staat op de AutoRAI. Het doel van de actie is uiteraard om rijders van een concurrerend merk in een auto uit de stal van Volkswagen te krijgen, maar ook om reeds bestaande klanten een groener alternatief te bieden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding