‘Dit is het mooiste boek dat we ooit in huis gehad hebben’, zegt de eigenaar (en broer van autojournalist Bart van den Acker) van Boekhandel De Boekenlegger in Eersel tegen Omroep Brabant. ‘Heel apart. Het is van een ongekende schoonheid. Ik heb zelden zo’n mooi uitgevoerd boek gezien. Meest uitgebreide, meest gedetailleerde boekwerk over Ferrari ooit verschenen.’

Dit boek in Eersel is de goedkoopste editie, met twee handtekeningen van de twee huidige Formule 1-coureurs, Alonso en Massa, erin. Het kost 2350 euro.

Daarnaast is er nog een met de handtekeningen van alle nog levende wereldkampioenen van Ferrari (kost 4450 euro) en dan is er ook nog de Enzo-edition met handtekeningen erin van alle nog levende coureurs die ooit voor Ferrari hebben gereden. Die kost 23.500 euro.

Boekhandel De Boekenlegger sloot een exclusief contract met Ferrari en heeft de alleenverkoop voor Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding