Gebruikers kunnen daarnaast een overzicht krijgen van maandelijkse kosten als wegenbelasting, brandstof en verzekering. Ook maakt de AutokostenScan een koppeling naar het budget van de consument, zodat te zien is of de auto voor hem of haar betaalbaar is.  Gebruikers kunnen auto’s op kenteken of handmatig zoeken. Wanneer de gewenste auto is gevonden, geeft de AutokostenScan inzicht in de nieuwwaarde, de inruilwaarde en de dagwaarde van de auto. Ook kan de consument informatie krijgen over het energielabel en de veiligheid van de auto. 
Daarnaast krijgt de gebruiker een overzicht van de kosten en wordt inzichtelijk gemaakt of de auto past bij het budget van de consument. Er wordt gekeken naar kosten als verzekering en brandstof, maar de tool houdt bijvoorbeeld ook rekening met de kilometervergoeding van de werkgever. 
De AutokostenScan is vanaf vandaag voor iedereen gratis te gebruiken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding